Forum » Igre » counter-strike 1.6 nastavitve
counter-strike 1.6 nastavitve
Robbie ::
Pozdravljeni!
pred kratkim sem začel igrat counter-strike prek neta, mam pa en problem. Ceprav imam adsl 4096/512 povezavo mi šteka igra oz. imam velik pinga. Vtipkal sem tudi ene commande v consolo igre, a se mi ne zdi da je kakšna razlika. Ali ve kdo kako nastaviti/zrihtati cs da ne bo štekal.
pred kratkim sem začel igrat counter-strike prek neta, mam pa en problem. Ceprav imam adsl 4096/512 povezavo mi šteka igra oz. imam velik pinga. Vtipkal sem tudi ene commande v consolo igre, a se mi ne zdi da je kakšna razlika. Ali ve kdo kako nastaviti/zrihtati cs da ne bo štekal.
- spremenil: Tilen ()
GrimReaper ::
Jaz pustim za CSS 512/256 (celotna pasovna širina je 1536/384) in imam 10-20ms pinga. Imam pa kabelsko.
Tilen ::
V config "C:\Program Files\Steam\SteamApps\tvojeUporabniskoime\counter-strike source\cstrike\cfg\config.cfg" vpiši na konec:
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
rate 25000
Več o tem in nekaterih že "zrihtanih" cfgjih lahko prebereš tukaj, vendar se moraš registrirat. Če še kaj ne veš/te muči, vprašaj.
Seveda svoj PC še prejglej za virusi in sopyware za preventivo in med igranjem seveda izkljuci vse p2p programe, predvsem pazi da imas prost upload, download ni problem.
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
rate 25000
Več o tem in nekaterih že "zrihtanih" cfgjih lahko prebereš tukaj, vendar se moraš registrirat. Če še kaj ne veš/te muči, vprašaj.
Seveda svoj PC še prejglej za virusi in sopyware za preventivo in med igranjem seveda izkljuci vse p2p programe, predvsem pazi da imas prost upload, download ni problem.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Highlag ::
Pomaga tudi, da takrat, ko igraš ne uporabljaš drugih aplikacij, ki dostopajo do interneta.
Never trust a computer you can't throw out a window
jo, programe za internet vedno izključim preden grem igrat, spyware/virus tud nimam nobenga, bom pa probu te comande vpisat in bom vidu kva dogaja. če ne bo šlo se še tipkamo, drugače pa hvala!
jRk0 ::
a bi prosim napisali drugic za kateri CS se gre...sta namrec 1.6 in Source =)
sicer pa daj default config gor pa nastavi rate kot je rekel Tilen, ceprav rate more bit 20000,25000 je za lan.
sicer pa daj default config gor pa nastavi rate kot je rekel Tilen, ceprav rate more bit 20000,25000 je za lan.
You fuck up once, you loose two teeth.
pizda, pozabu pa sm omenit da mam cs 1.6. Glih to me muči, ker vsepovsod pišejo druge rate. a rate 20000 bi naj bil najbolj primeren za adsl 4096/512 povezavo?
jRk0 ::
osnovni rati so
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 20000 (25000 je za LAN ONLY)
ex_interp 0.01 (ok, to komando lahko izpustis zaenkrat, dela pa to, da gladi premikanje igralcev. pri 0.01 so igralci na tistem mestu, kamor streljas. 0.1 gladi premikanje, zato se zna zgoditi, da v igralca strelas direkt, pa ga ne bos zadel, ker je samo glajeni obris realnega stanja, lahko ga bos pa tudi zadel ob streljanju mimo =))
to so osnovne komande, za kaj vec pa bi moral malo config predrkat =)
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 20000 (25000 je za LAN ONLY)
ex_interp 0.01 (ok, to komando lahko izpustis zaenkrat, dela pa to, da gladi premikanje igralcev. pri 0.01 so igralci na tistem mestu, kamor streljas. 0.1 gladi premikanje, zato se zna zgoditi, da v igralca strelas direkt, pa ga ne bos zadel, ker je samo glajeni obris realnega stanja, lahko ga bos pa tudi zadel ob streljanju mimo =))
to so osnovne komande, za kaj vec pa bi moral malo config predrkat =)
You fuck up once, you loose two teeth.
50Alen ::
Rad bi vprašal kako na CS 1.6 spremenim hitrost celotne igre (hiter reload,hitro streljanje...itd.)??????'''
Hvala
50Alen
Hvala
50Alen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54987 (19520) | Bananovec |
» | counter strike 1.6Oddelek: Igre | 4495 (4056) | LaFe |
» | pinga mi cs 1.6...!?Oddelek: Igre | 2275 (1898) | bam88 |
⊘ | CS 1.6 in FPSOddelek: Igre | 894 (855) | jRk0 |
» | Valve & STEAM & On-Line gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8252 (6674) | Tilen |