» »

FIFA WC 2006 problem

FIFA WC 2006 problem

Alan ::

Sicer se naslov nanaša le na WC 2006, vendar pa imam isti problem tudi pri Fifi 06 in še pri nekaterih drugih igrah. Igro normalno namestim, ko pa jo želim zagnati, mi windowsi javijo sporočilo, v smislu da se je pojavil problem in da se mora program zapreti.

Spremenil sem tudi že commpatibility mode ter ga nastavil na win nt 4.0. (service pack 5), vendar potem mi je ob zagonu pisalo cannnot locate DVD-Rom..

Ali kdo ve kaj več o tem problemu, res bi bil zelo hvaležen saj mi pri večih igrah dela preglavice..

LP
  • zaklenil: Tilen ()

Rotaidal ::

Malo opiši strojno opremo!

Probaj nove gonilnike posnet....

Aja, fifa je že v trgovinah?:))

ne ne s strojno opremo mislim da nima veze,ker mi je pred formatiranjem diska fifa 06 delovala normalno..tko da res ne vem..meu je pa tud kolega isto težavo, ki pa je pol ko je ponovno naložu windowse izginla..

a to si mislu gonilnike za grafo? sam sej mam najnovejše, kašn teden nazaj sem jih z uradne strani od nVidie sneu dol

spitavc ::

unmountaj sliko diska v daemonu pa bo OK.

ja sm unmountu sam useen piše cannot locate dvd-rom..če sm pa spet mountu mi je pa isto napako javl kot prej,da se mora program zapret..

pa še neki se mi zdi čudno.če mam naštiman compatibility mode na windows nt (service pack1) mi to napako javi, če pa imam compatibility mode odkjlukan, mi piše cannot locate dvd-rom..pa če imam unmountano al pa ne.čudno res..pa pred formatiranjem mi je use normalno delal.

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe Premiere Pro - nekaj vprašanj

Oddelek: Programska oprema
172173 (1314) misisipi
»

FIFA 05

Oddelek: Igre