Forum » Omrežja in internet » Nenavadni problemi z router-jrm LevelOne FBR-1418TX
Nenavadni problemi z router-jrm LevelOne FBR-1418TX
Evale ::
Pozdravljeni,
imam nekaj dokaj nenavadnih problemov z pravkar kupljenim routerjem LevelOne FBR-1418TX:
1) Če je na mojmu računalniku naštiman dinamičen IP (ki ga dodeli router) internet dela z Mozilla Firefox, dela BitComet. NE DELA pa e-mail (failed to connect to server pop.siol.net) in pa internet z Internet Explorerjam (ki ga res rabim zarad poslovanja z banko)
2) Če je na mojmu komp-u statičen IP (v nastavitvah povezave napišem moj IP (IP routerja z drugačno serijo zadnjih številk), mask,IP routerja), net ne dela, mail ne dela, dela pa BitComet.
Nastavitve pri routerju sem nastavil v skladu z navodili (točno kot piše v navodilih)
Hvala za vaš trud :)
imam nekaj dokaj nenavadnih problemov z pravkar kupljenim routerjem LevelOne FBR-1418TX:
1) Če je na mojmu računalniku naštiman dinamičen IP (ki ga dodeli router) internet dela z Mozilla Firefox, dela BitComet. NE DELA pa e-mail (failed to connect to server pop.siol.net) in pa internet z Internet Explorerjam (ki ga res rabim zarad poslovanja z banko)
2) Če je na mojmu komp-u statičen IP (v nastavitvah povezave napišem moj IP (IP routerja z drugačno serijo zadnjih številk), mask,IP routerja), net ne dela, mail ne dela, dela pa BitComet.
Nastavitve pri routerju sem nastavil v skladu z navodili (točno kot piše v navodilih)
Hvala za vaš trud :)
Meamoto ::
Kupi 3com ali linksys pa bo mir.
Najbolj neuporaben nasvet leta.
Kako imaš nastavljne DNS-je?
Najbolj neuporaben nasvet leta.
Kako imaš nastavljne DNS-je?
Tomay ::
Kako si dostopal do interneta, preden si nabavil router?
Poglej kaj imaš pod nastavitvami internetne možnosti -> povezava v internet explorerju.
Poglej kaj imaš pod nastavitvami internetne možnosti -> povezava v internet explorerju.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15679 (12809) | simnov |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4750 (3358) | jan01 |
» | Router (kateri router nej kupim?)Oddelek: Kaj kupiti | 1466 (1349) | zee |
» | Zakaj se router reconnect-a?Oddelek: Omrežja in internet | 981 (915) | marS |
» | Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrentOddelek: Kaj kupiti | 3778 (2500) | pujsek_ |