Forum » Pomoč in nasveti » windows medi player
windows medi player
McParson ::
no imam majhen problem.....ko poslušam muziko ki jo imam shranjeno na računalniki in ko to zaprem windows media player...potem ko grem spet poslušat bi jaz rad da bi meni kar dalo takoj na playlist ko pridem noter da bi mi takoj dalo playlist od tistih pesmi ki sem jih poslušal oziroma mel na seznamu.....tako sem prej imel naštimano ampak zdaj nevem kako....
AMD Athlon64 3200+ soc.754
GigaByte GAK8-NE nf.4
GeForce 6600 GT
1024 Mb RAM (2*512)
160GB Maxtor
LG dvd/+R
Microsoft ::
Odpres WMP, gres na vrhu na tab Library, dodas musko (File > Open > Ctrl+A), potem se na levi strani pomaknes dol do Now Playing, desno kliknes na to in izneres Save as New Playlist. Pa bos potem imel v tej drevesni strukturi pod My Playlists to playlisto.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Sba ::
Izbereš glasbo, ki jo želiš poslušati (pa tudi, če je 3000 komadov) daš predvajaj z WMP, ko se vseskupaj predvaja zapreš, in ko naslednjič zaženeš WMP se predvaja od tam, kjer si ostal.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
;-) ::
Sba ti je lepo povedal..sam če boš pol stisno na določen komad (npr. v mapi) bo sam tist komad spet v WMP. Naredi se playlist pa si ga daš nekam na namizje pa skoz tistga odpiraš-SIMPLE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9579 (7471) | Romancek1 |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27612 (18589) | Hayabusa |
» | Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14012 (11979) | LuiIII |
» | Spletna stran s pregledom prostega programjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6508 (3505) | Jst |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10771 (7499) | Microsoft |