Forum » Programska oprema » 3D Studio Max 7 opis
3D Studio Max 7 opis
PeroMed ::
Pozdravljeni!
Jas delam seminarsko za maturo iz 3d studio maxa. Zdaj pa sem naletel na problem da ne najdem opisa za 3DSM. Sej sem našo angleške opise, kot je recimo (3D Studio Max) @ Wikipedia ampak ne znam prevest vseh teh tujih izrazov in jih razložiti. Zato bi rabo pomoč, če ima slučajno kdo kakšen članek ali zna malo podrobneje opisat 3d max prosim da mi pomaga.
Iskal sem tudi v reviji klik v knjižnici in tudi tam nisem imel sreče :(
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
Jas delam seminarsko za maturo iz 3d studio maxa. Zdaj pa sem naletel na problem da ne najdem opisa za 3DSM. Sej sem našo angleške opise, kot je recimo (3D Studio Max) @ Wikipedia ampak ne znam prevest vseh teh tujih izrazov in jih razložiti. Zato bi rabo pomoč, če ima slučajno kdo kakšen članek ali zna malo podrobneje opisat 3d max prosim da mi pomaga.
Iskal sem tudi v reviji klik v knjižnici in tudi tam nisem imel sreče :(
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
- spremenil: PeroMed ()
budili ::
probaj se na 3delavnica.com
drugace je zlo skopa literatura za 3dsmax v slo (probaj kako medknjiznicno izposojo ce ti balkanski jeziki lezijo, poglej COBIB bazo na Cobisu)
nekaj opisov se je nabralo v reviji Monitor tokom let, glej tudi splosno o 3D (zaradi izrazoslovja) podrocju ne samo o 3Stmax (imas pdf arhiv starih stevilk), mogoce se Klik
zadnja moznost je ce ima kaj uvoznik Autodeska za slo
zal nic ne delam s tem (mucho $)
drugace je zlo skopa literatura za 3dsmax v slo (probaj kako medknjiznicno izposojo ce ti balkanski jeziki lezijo, poglej COBIB bazo na Cobisu)
nekaj opisov se je nabralo v reviji Monitor tokom let, glej tudi splosno o 3D (zaradi izrazoslovja) podrocju ne samo o 3Stmax (imas pdf arhiv starih stevilk), mogoce se Klik
zadnja moznost je ce ima kaj uvoznik Autodeska za slo
zal nic ne delam s tem (mucho $)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za delanje 3D in navadnih animacijOddelek: Programska oprema | 5395 (5192) | Good Guy |
» | Program za izdelavo animejevOddelek: Programska oprema | 4438 (4183) | bluefish |
» | izdelovanje iger-vprasanjeOddelek: Programiranje | 1777 (1375) | snow |
» | Kater program za rendriranje?Oddelek: Programska oprema | 1880 (1834) | barbarpapa1 |
» | Kako izdelati takšen program, ki bi prikazoval lik na zaslonu?Oddelek: Programiranje | 1269 (1127) | Person |