Forum » Programska oprema » Program za SPAM
Program za SPAM
klemenSLO ::
Živjo,
ker v outlooku spam filter ni vredi, me zanima kateri anti spam program prioporočate ?
ker v outlooku spam filter ni vredi, me zanima kateri anti spam program prioporočate ?
BladE_ ::
Ja men tut ni jasn kako se rest tega spama!! Ker v nekaterih mailih je na kuncu link da zbrise tvoj meil in ti ne poslija vec! Zdej ms pa naletu na problem, ker mi spamer poslija vedno enak meil (enaka oblika se vid da je os istga) ampak vedno iz drugega naslova!! Kako se da kej tazga rest?
Akcija - Reakcija
aljazh ::
Nikoli ne klikaj na "odjavi me" na koncu spam-mailov. S tem le poveš spammerju, da je tvoj e-mail naslov aktiven in boš začel prejemati še več spama.
Sam sem s Thunderbirdovim spam filtrom kar zadovoljen. Sicer res, da dobim največ po 2, 3 spam maila na dan, a jih raje vidim v /junk kot v inboxu.
Sam sem s Thunderbirdovim spam filtrom kar zadovoljen. Sicer res, da dobim največ po 2, 3 spam maila na dan, a jih raje vidim v /junk kot v inboxu.
klemenSLO ::
sej to mi je jasno, ampak kljub vsemu dobim cca 8 spamov na dan, ki bi se jih rad rešil
McClane ::
sam uporabljam SpamBayes Outlook Plugin za uničevanje spama in dosedaj se kar lepo obnese..ima kar nekaj nastavitev, deluje pa povsem nevidno za uporabnika..tako da res priporočam.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je na Gmailu toliko spama?Oddelek: Omrežja in internet | 2499 (1708) | michel |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5439 (4828) | Matko |
» | Anketa o spamuOddelek: Pomoč in nasveti | 2123 (1837) | poweroff |
» | Kaj proti spamu??? Men se bo zmešal!Oddelek: Programska oprema | 1504 (1192) | knesz |
» | Kako reagirate glede SPAMa ????Oddelek: Omrežja in internet | 2577 (2176) | pivmik |