Forum » Pomoč in nasveti » Acer 9500 notebook se ne prižge
Acer 9500 notebook se ne prižge
rockjazz ::
Ko sem na novo naložil notebook, sem do konca naložil vse driverje in računalnik restartal.
Namesto, da bi računalnik zagnal operacijski sitem, je samo utripal kurzor. Ugotovil sem, da tudi do biosa preko F2 tipke ne morem več. Tudi opcija, da bi kot prvo boot napravo uporabil cd je bila neuspešna. CD sicer zažene, vendar ne naloži ničesar. Probal sem z ghost diskom, Winternals CD jem in Windowsi XP. Pri vseh je zgodba enaka.
Notebook pa nujno potrebujem zaradi nujnih opravkov. Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe?
Namesto, da bi računalnik zagnal operacijski sitem, je samo utripal kurzor. Ugotovil sem, da tudi do biosa preko F2 tipke ne morem več. Tudi opcija, da bi kot prvo boot napravo uporabil cd je bila neuspešna. CD sicer zažene, vendar ne naloži ničesar. Probal sem z ghost diskom, Winternals CD jem in Windowsi XP. Pri vseh je zgodba enaka.
Notebook pa nujno potrebujem zaradi nujnih opravkov. Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ventilator na prenosniku ne delujeOddelek: Strojna oprema | 1286 (1092) | espacious |
» | Kako naj namestim nove Windowse?Oddelek: Operacijski sistemi | 1868 (1230) | flameir |
» | Bios na prenosnem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 847 (749) | Pyr0Beast |
» | kako uničiti particijo če jo ne vidiš???Oddelek: Strojna oprema | 1141 (1068) | dragon_cam |
» | laptop - preformanse kako izgleda delo z njimOddelek: Strojna oprema | 1018 (847) | IceIceBaby |