Forum » Programska oprema » google earth!!
google earth!!
*jure* ::
Oj naložo sem gor GOOGLE EARTH PRO pa sm vse lepo poštimo ko hočem not se pa more powezat na nekakšn server in ne wem ka zdej....nej plis kdo pomaga:)
OmegaBlue ::
Google earth pro je plačljiva. Uporabi navadno različico.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vanadium ::
ziher je potegnu piratsko verzijo ki naj bi kao delala jaz sem probu ze 5 kao razlicnih google pro pa mi noben ni delu oz se mi konektu na server tk da good luck with it
fx ::
Ko želiš z Gearthom delati moraš biti obvezno povezan na internet?
Ali se kako da da nebi bilo potrebno?
Lp,
Ali se kako da da nebi bilo potrebno?
Lp,
fx ::
Jaz sem si google eart namesto na linux in inštalacija je uspešno se zaključla, ampak ko sem ga zagnal sem pritisnil kombinacijo tipk Ctrl+l in se mi je program zaprl in sedaj ko ga zaženem se mi vedno ugasne in me zanima kako to popravim ali pa kako naredim uninstall.
Lp,
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako Google digitalizira milijone The New York Timesovih fotografijOddelek: Novice / Ostalo | 6520 (4238) | nevone |
» | Google Earth Pro odslej brezplačenOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11913 (8544) | [D]emon |
» | Google Maps dodal podatke o vremenuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13627 (11730) | M.B. |
» | Google Earth (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19544 (10635) | mato |