» »

Nemorem zbrisat mnape Povezave pri priljubljenih za net

Nemorem zbrisat mnape Povezave pri priljubljenih za net

iMark ::

Hello!
Že neki časa mam mapo Povezave pri priljubljen straneh za internet. Ta mapa je kar naenkrat nastala, prej je ni bilo. In zdaj je problem ko hočem zbrisat to mapo, pokaže kot da jo zbriše in ubistvu jo res zbriše ampak isti moment ko jo zbrišem nastane nova. Bi kdo vedu kko bi se dalo to mapo odstranit.

Mitch ::

Ena možnost je, da probaš mapo zbrisat v varnem načinu. Druga možnost pa je, da jo zbrišeš v kakšnem programu za peko CD/DVDjev, najboljše v Nerotu. Upam, da bo ratalo...

iMark ::

Sm provu v safe mode in jo res zbriše mapo sam pol kdr zaženem windows normal je mapa je na svojem mestu;((. V Neru pa nevem kje bi se dalo to zbrisat.

Mitch ::

Zaženeš Nerota, izbereš CD-ROM(ISO) ali DVD-ROM(ISO), No compilation ali Start compilation, klikneš New. Na desni strani (ali na levi, odvisno od tvojih nastavitev) imaš seznam map na disku (C:,D:,...). Tukaj izbereš mapo, ki jo hočeš zbrisat tako, da nanjo klikneš z DESNIM gumbom in iz menija izbereš Delete.
Če se mapa samo vedno znova ustvari, to pomeni, da v ozadju teče en proces, ki ima pregled nad datotečnim sistemom. Si morda znotraj IEja ali Firefoxa inštaliral kakšen extension/plugin? Ali pa kakšen Download manager?

Držim pesti, da ti bo ratalo!

iMark ::

Tnx, sam tud u neru ne gre. Ja mislem de bo to to. Ena aplikacija se skriva za to mapo:D.

Mitch ::

Pol pa probaj še to. Z Ctrl+Alt+Delete zaženi Task Managerja in pod Procesi preglej vse procese, ki se trenutno poganjajo. Na spletni strani ProcessLibrary lahko pod Search vpišeš proces in ti ta vrne kratek opis. Tako boš videl, če ti v ozadju teče kakšen sumljiv proces, ki ti dela preglavice.

LP, Mitch

iMark ::

Hvala.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne morem izbrisati datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
388589 (7703) Yossarian
»

[ Windows ] Po premiku datoteke dostop zavrnjen

Oddelek: Operacijski sistemi
121180 (1036) DonPierre
»

Kako zbrisati datoteko?

Oddelek: Pomoč in nasveti
131146 (852) Storm
»

Internet Explorer mi povzroča težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
241870 (1535) neres
»

brisanje mape???

Oddelek: Pomoč in nasveti
71283 (1166) Matev

Več podobnih tem