» »

ISDN 2kanala--različni providerji

ISDN 2kanala--različni providerji

borutzi ::

Zanima me kaj se zgodi če se z vsakim kanalom connectam na drugega providerja. Ali se bo prepustnost podvojila ali bo upostevalo samo en connect?

BigFoot ::

probej pa boš vidu
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Andor ::

A ti pusti istočasno se iz iste mašine na dveh različnih kanalih se konektat na dva različna providerja (npr Siol pa Volja) !?? Več kot 128 k itak ne boš dobil.
---Never send a monkey to do a man\'s job---

alien-w ::

Men se poveze na oba, vsak s 64k sam ne vem, kako jih potem uporablja... bom mal preiskal zadevo.

SasoS ::

Močno, močno dvomim da lahko potem izkoristiš 128K. Zato ker dobiš 2 ipja...promet se drugače routa...in sploh. Če bi se mal potrudu bi pomoje lah naštimu 2 različna prenosa, vsak po 64K, nikakor pa ne morš dobit en prenos, ki bi vleku 128K

alien-w ::

Hja, sem probal, pa zadeve uporablja samo enga providerja, drugega pa ne. Uporablja pa tistega, ki si ga kasneje vklopil...

SasoS ::

to je zato ker se ti default gateway tako naštima...če bi ročno naštimal routing, pol bi štimal tko k sm jest gor napisu...ampak itak, kaj ti bo to koristl :D

rc-car ::

Ka pa ce bi pri volji naredil dva racuna in prek teh dveh dvojno surfal? Ker prek enega racuna na volji ne mores z dvema linijama na net..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

borutzi ::

Naštimal sem si callback prek dveh linij in deluje :-). Fora je sam u tem da uporabis PAP namesto CHAPa

AvAkI ::

Mam ISDN in bi uporabu 2 kanala. Imam 2 gesli od ARNESA in 2 gesli od VOLJE. Kako lahko to povezem, da dobim 128k!=!=HELP!!!!!!

LP Andrej

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ISDN dual 128K

Oddelek: Omrežja in internet
13864 (671) Predator
»

ISDN 128k >>> (2kanala)

Oddelek: Omrežja in internet
191390 (1101) borutzi