Forum » Kaj kupiti » Digitalna kamera do 150K SIT
Digitalna kamera do 150K SIT
Clostridium ::
Zanima me kako digitalno kamero do cca. 150k priporocate. Po moznosti naj bi bla iz trgovine v Sloveniji.
Hvala za odgovor(e)
lp
Hvala za odgovor(e)
lp
- spremenilo: Stepni Volk ()
sportaš ::
Tale SONY DCR-DVD105 je dost ugodna zadeva, glede na to da ti že na DVDje snema. Slabost teh DVDjev je edino v tem, da gre mal zapisa gor (na povprečnni DVD gre do 1h long play in samo pol ure high quality). No sej jih delajo tud z večjo kapaciteto, sam so zaenkrat še dragi. Drgač je pa fajn ker se sam posname in da v DVD player.
Če bi dal melce več dnarja (180k+), se pa dobi takale JVC kamerca, ki že snema na trdi disk!! Tle gor pa nimaš problemov s prostorom, k je kar 20GB placa. Je mal dražje, sam po moje najboklj praktično. Pol sam še na kompjutr daš s kablom in to je to. Pa še zelooo majhna je.
Če bi pa DV-kamero, pol pa eno izmed izmed telih, za firmo pa težko rečem, ker vsak svoje preferira.
Če bi dal melce več dnarja (180k+), se pa dobi takale JVC kamerca, ki že snema na trdi disk!! Tle gor pa nimaš problemov s prostorom, k je kar 20GB placa. Je mal dražje, sam po moje najboklj praktično. Pol sam še na kompjutr daš s kablom in to je to. Pa še zelooo majhna je.
Če bi pa DV-kamero, pol pa eno izmed izmed telih, za firmo pa težko rečem, ker vsak svoje preferira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kamera za cca. 100€Oddelek: Zvok in slika | 1165 (981) | guljox |
» | Nakup VIDEOKAMERE - z zapisovanjem na...?Oddelek: Kaj kupiti | 3782 (3093) | franci |
» | nakup hd kamereOddelek: Kaj kupiti | 1680 (1558) | dzinks63 |
» | digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 2003 (1680) | swen |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5286 (4125) | Gwanaroth |