Forum » Zvok in slika » Touchscreen
Touchscreen
SkIDiver ::
Zanima me sam to, če se normalno prikaže miškin kazalec pri touchscreen monitorjih? Jih je možno skrit v kakšnih nastavitvah?
Skratka zanima me na splošno kako je s kazalcem, ker si ga na touchscreenu ne želim v nobenem primeru. Sprašujem pa za zaslone manjših dimenzij, torej 6, 7 največ 8".
Skratka zanima me na splošno kako je s kazalcem, ker si ga na touchscreenu ne želim v nobenem primeru. Sprašujem pa za zaslone manjših dimenzij, torej 6, 7 največ 8".
Senitel ::
Ja touch screen oziroma tisti del, ki je "user input" se obnaša tako kot miš... Če lahko miškin kurzor sklopiš potem je to to.
Stepni Volk ::
Kak specifičen OS in program ali kar nasplošno ugibanje?
EDIT: Odvisno je še od modela in driverjev takšnega zaslona.
EDIT: Odvisno je še od modela in driverjev takšnega zaslona.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
OS vrjetno kr XP-ji za enkrat, ker sem v linuxu bolj kot ne v plenicah.
Program pa lastna produkcija. Mogoče bi se dalo tud tako skrit kurzor, ker bo aplikacija v javi. Samo se vseen prikaže v windowsih kar mi pa spet ne paše.
No sej to me zanima, če je znano, da se pri katerem modelu to da dosečt.
Program pa lastna produkcija. Mogoče bi se dalo tud tako skrit kurzor, ker bo aplikacija v javi. Samo se vseen prikaže v windowsih kar mi pa spet ne paše.
No sej to me zanima, če je znano, da se pri katerem modelu to da dosečt.
madmitch ::
Samo razmišljam, kaj pa kakšen Tweak, kjer se da spremeniti obliko kurzorja? Da bi se puščica in ura spremenili v piko? Če je v raznih čudnih igračastih profilih kurzor v obliki lobanje ali falusa, bi moralo tudi to biti možno.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Tud to sm razmišljal. Načeloma bo treba tweak uporabt, ker bom moral spremenit izgled XP-jev v bolj enostavno in pregledno zadevo.
twarlock ::
tle si dol zloudi driver za njihove toucscreene pa odpakiri in not mač NULL.cur (prozoren kurzor) k'ga izbereš za vse kazalce v miškinih nastavitavah...
http://www.elotouch.com/support/dnld.as...
sicer je pa zadeva grant prložena na cdju z driverji poleg vsakega toucscreena...
http://www.elotouch.com/support/dnld.as...
sicer je pa zadeva grant prložena na cdju z driverji poleg vsakega toucscreena...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj smotanih problemčkov z firefoxomOddelek: Programska oprema | 1176 (943) | roli |
» | Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :OOddelek: Programska oprema | 7558 (7040) | dzinks63 |
» | UtripanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 830 (747) | jancko |
» | čudn miškin kazalecOddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (918) | Grimlord |
» | Slo-igre v novi podobi. Mnenja?Oddelek: Omrežja in internet | 1182 (882) | blue96 |