Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

BorutK-73 ::
Vendeta bundle €4.39
Sniper: Ghost Warrior 2
Alien Rage: Unlimited
Disciples III: Reincarnation
Deadly 30
Fearless Fantasy
Muffin Knight
Street Racing Syndicate
I Am Vegend - Zombiegeddon
Iron Grip: Warlord
Iron Grip: Warlord - Scorched Earth DLC
http://www.bundlestars.com/all-bundles/...
Sniper: Ghost Warrior 2
Alien Rage: Unlimited
Disciples III: Reincarnation
Deadly 30
Fearless Fantasy
Muffin Knight
Street Racing Syndicate
I Am Vegend - Zombiegeddon
Iron Grip: Warlord
Iron Grip: Warlord - Scorched Earth DLC
http://www.bundlestars.com/all-bundles/...

prenasalec ::
Obenem pa Humble Weekly Bundle: RPG Maker za 1$. Na steamu pa kot nevem kakšno akcijo RPG maker ponujajo s 75% popustom - le 15$ :P

GabrieLeo ::
mogoče je že kdo napisal ampak: TA TEDEN ZASTONJ BF3 NA ORIGINU! Hitro preden poidejo zaloge ;)

prenasalec ::

dottor ::
Odločam se, da bi si nabavu vse dele The Elder Scrolls-a za PC. Skyrim sem si zadnjič uzel Legendary Edition, Oblivion in Mirrowind bom uzel na kakšnem steam salsu (zdej sta po 19,99€). Zanima me kje dobit Arena, Daggerfall in Battlespire and Redguard za kupit. Lahko je tudi DRM free verzija ali škatelna zadeva.
Hvala.
Hvala.

Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Furbo ::
A si že preigral te ki jih imaš? Starine ki jih omenjaš, bodo samo še cenejše.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Imam samo Skyrim. Bi pa začel od prvega dela naprej če kje dobim. Antropology ne mislim kupovat, če ne bo res nujno...

Vprašal sem še na steamgiftu in dobil odgovor da prva dva dela sta brezplačna na uradni strani

Jerry000 ::
Odločam se, da bi si nabavu vse dele The Elder Scrolls-a za PC. Skyrim sem si zadnjič uzel Legendary Edition, Oblivion in Mirrowind bom uzel na kakšnem steam salsu (zdej sta po 19,99€). Zanima me kje dobit Arena, Daggerfall in Battlespire and Redguard za kupit. Lahko je tudi DRM free verzija ali škatelna zadeva.
Hvala.![]()
Za 30€ (tam nekje) dobiš celi elder scrolls pack za steam, pa še lepo v škatli dobiš vse:

Vem. Ampak prva dva dela sta free na uradni strani, 3. in 4. del pa bom počakal na salese (zdej sta 20€ vsak), 5. del pa imam LE.

Nekaj iz Gamefly summer sale:
Crysis trilogy - 25.81 Eur
Cities XL - 6.14 Eur
Wargame pack - 11.67 Eur
in ostali
http://digital.gamefly.co.uk
Crysis trilogy - 25.81 Eur
Cities XL - 6.14 Eur
Wargame pack - 11.67 Eur
in ostali
http://digital.gamefly.co.uk
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()

Jaz sem učiraj uzel Super Street Fighter IV: Arcade Edition za 4,99€. Predvsem sem uzel zaradi MP, ker imajo tudi trije kolegi. Zdej bo treba še en gamepad nabavit, poklicat kolege, gajbo piva in gasa.
Big Picture na 42" LCDju izgleda super (tudi interface za tipkanje mi je osebno boljši kot na PS3), sama igra tudi (morem preverit če imam nastavljen refresh rate na 100Hz, ker TV je 100Hz). Sedaj proval s kolegom preko neta igrat. Bil sem povezan preko WiFi-ja in je igra delala tekoče in ni zalagalo niti 1x. Igram na mojem HTPCju (e7200, 3GB rama, HD5750) z AA off in vse na High in dobim AVR. neki čez 60FPSjev.
Naslednji teden delam popoldne, zjutraj bo treba vadit, da dobim tipke v prste (igram na Logitech Ramblepad 2 Cordless)
Big Picture na 42" LCDju izgleda super (tudi interface za tipkanje mi je osebno boljši kot na PS3), sama igra tudi (morem preverit če imam nastavljen refresh rate na 100Hz, ker TV je 100Hz). Sedaj proval s kolegom preko neta igrat. Bil sem povezan preko WiFi-ja in je igra delala tekoče in ni zalagalo niti 1x. Igram na mojem HTPCju (e7200, 3GB rama, HD5750) z AA off in vse na High in dobim AVR. neki čez 60FPSjev.
Naslednji teden delam popoldne, zjutraj bo treba vadit, da dobim tipke v prste (igram na Logitech Ramblepad 2 Cordless)

Kupil preko mimovrste julija 2009 in za njega sem dal 49,50€. Dobiš pa sedaj za podoben denar Logitech Gamepad F710, ki je posodobljena verzija Logitech Rumblepad 2 Cordless-a.

Mavrik ::
A tanov podpira že XInput? Namreč Rumblepad 2 ga ne, kar pomeni da ne deluje po defaultu v večini iger napisanih za 360 kontroler.
The truth is rarely pure and never simple.

Bor H ::
Ja, Rumblepad 2 ima precej problemov v nekaterih igrah, recimo v Mirrors Edge se morš prov potrudit da dela. Logitech pa mirno ignorira support.

Se strinjam, ampak si ponavadi v teh primerih uzamem tistih 10-15 minut in si ga nastavim po svoje in testiram, dokler mi ne odgovarja.

Oddin ::
XBOX 360 gamepad čemu ne kupite?
Ko si navajen tipkovnice in miške, je igranje z gamepadom nemogoče. No ja, vsaj zame je bilo.
Corsair Obsidian 750D, i5 3570 & 4.4GHz, Sapphire R9 290 Tri-X OC,
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i

Za kakšnega Prince of Persia, razne dirkaške in podobne "analogne" zadeve je gamepad zmaga.
Ker sumim, da se je adapipikovo vprašanje navezovalo na to, da kupuješ gamepad in izbereš katerega drugega: ker je Xbox kontroler dražji od konkurence, meni osebno pa tudi grd. Se pa strinjam da je najbolj eleganten za uporabo in če bi danes kupoval gamepad bi verjetno vseeno vzel Xboxovega.
Ker sumim, da se je adapipikovo vprašanje navezovalo na to, da kupuješ gamepad in izbereš katerega drugega: ker je Xbox kontroler dražji od konkurence, meni osebno pa tudi grd. Se pa strinjam da je najbolj eleganten za uporabo in če bi danes kupoval gamepad bi verjetno vseeno vzel Xboxovega.

Ja, za nekatere igre verjetno res. Nekaj mesecev nazaj sem kupil brezžičnega, in ssedaj lepo zapakiran počiva v omari, in čaka name. Ko je bila potrebna natančnost, in ko je bilo treba nekaj naciljati, sem po dveh tednih navajanja popizdil, in ga zagonil v kot. Razen tega, ene igre ne podpirajo kontrolerjev, ali pa samo delno.

matic492 ::
Ja, za nekatere igre verjetno res. Nekaj mesecev nazaj sem kupil brezžičnega, in ssedaj lepo zapakiran počiva v omari, in čaka name. Ko je bila potrebna natančnost, in ko je bilo treba nekaj naciljati, sem po dveh tednih navajanja popizdil, in ga zagonil v kot. Razen tega, ene igre ne podpirajo kontrolerjev, ali pa samo delno.
Isto jaz z joystickom, pa sem ugotovil da sploh ne moreš normalno streljat z letalom z joystickom ker je zeeeelo nenatančen za FPS vožnjo letal, i sem dal takrat 42€ za Cyborx X ali nkeaj takega, pa uporabljal sem ga par dni preden sem šel nazaj na letenje z miš+tipkovnica. Samo zdaj mi ga je pa žal dat za drobiž, pa naj raje stoji na polici :D Gamepad sem dobil pa za božič od staršev cca. 6 let nazaj in ga nisem sam še nikoli uporabljal ×D Samo posodil sem ga sošolcu za fifo.
Se mi zdi da bom kr ostal na miški raje hahahaha :D
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Jaz sem za Xbox 360 Wireless Controller for Windows dal 60EUR, pa ga tudi ne prodam. Ko bom pri volji, ga bom spet naštimal in ni hudič, da se ga ne bom navadil. Kupil sem ga, ko sem na youtube gledal kako igrajo z njim, in je bilo videti veliko lažje in bolj učinkovito. Morda sem pa že malo v letih in sem že nekoliko "trd"
Vedno pa sedaj pogledam na steamu ali igra podpira kontroler ali ne.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oddin ()

_Denny_ ::
Enako. Do zdaj sem imel Genius MaxFire G-08, Saitek P580 ter nekaj drugih ps2 controller klonov in se nikakor nisem mogel navaditi. Vse skupaj je bilo preobčutljivo, nenatančno (začuda tudi v platformerjih) in sploh mi ni lepo sedlo v medvedje šape...nad vsakim sem po enem tednu navajanja obupal in ga prodal.
Pred kakimi tremi tedni sem se odločil, da dam gamepadu zadnjo možnost in nabavim x360 controller preden ga nadomesti tisti za xbox1...bah, misija nemogoče. V skoraj vseh naših trgovinah in na Ebayu prodajajo fake za ceno originala, v živo pa ga je skoraj nemogoče prepoznati...vsaj tistemu, ki še pravega nikoli ni imel v rokah.
Zgleda bo boljše, da pozabim vse skupaj in dam denar na stran za mehansko tipkovnico in boljšo miško
Pred kakimi tremi tedni sem se odločil, da dam gamepadu zadnjo možnost in nabavim x360 controller preden ga nadomesti tisti za xbox1...bah, misija nemogoče. V skoraj vseh naših trgovinah in na Ebayu prodajajo fake za ceno originala, v živo pa ga je skoraj nemogoče prepoznati...vsaj tistemu, ki še pravega nikoli ni imel v rokah.
Zgleda bo boljše, da pozabim vse skupaj in dam denar na stran za mehansko tipkovnico in boljšo miško

Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Furbo ::
Le zakaj bi tlačil razne controlerje na PCje, saj je miš+tipkulja glavna prednost.
Da bi v roki držal dva skupaj zvarjena vibratorja mi še na kraj pameti ne pade.
Da bi v roki držal dva skupaj zvarjena vibratorja mi še na kraj pameti ne pade.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,

Dr_M ::
Odvisno od igre. Ene se bolje spila s tipkovnico in misjo, druge z gamepadom. Simple as fu*k.

Točno to, od kar sem se navadil si ne predstavljam več dirkačin s tipkovnico špilat, preprosto tipkovnica ni analogna zadeva. Rabiš pa en mal privajanja, da bi pa recimo Quako al pa UT na kontroler igral....hah, dobra šala.

Ang3lo ::

m0f0x ::
Pred ne vem koliko leti (WIN XP časi) sem kupil Xbox 360 Kontrololer (še na kabel) in je do zdaj vsaka igra delala brez problema. Za igre kot so street fighter, GTA IV, dirkačine in igre, ki so portane iz konzol je ta kontroler bomba. Za FPS pa res ni :) Ne vem kako se ne morete navaditi? A niste v otroških letih igrali nintendo, sega ali kaj podobnega?

suhi ::
Jaz imam svoj dobri stari X360 gamepad že od leta 2008 in vsa ta leta mi odlično služi, edino gobice so lani postale že tako zlizane, da je plastika ven pogledala
Sem kupil silikonske prevleke za obe palčki in je spet kot nov.
Kot ste eni že povedali, za tretjeosebne in športne igre je gamepad alfa in omega, sploh si ne predstavljam igranja brez njega. V prvoosebnih in strategijah pa še vedno zmagata tipkovnica in miška.

Kot ste eni že povedali, za tretjeosebne in športne igre je gamepad alfa in omega, sploh si ne predstavljam igranja brez njega. V prvoosebnih in strategijah pa še vedno zmagata tipkovnica in miška.

Terman ::

oo7 ::
Namen imam kupit igro Wasteland 2, ki izide Avgusta sem rekel, da bom počakal, do avgusta in malo spremljam ceno in je bila cena za to igro pred 1 tednom, ko sem pogledal nekaj čez 40 eur danes je 54,99eur ravno tako na G2A je bila cena pred 1 tedno, ko sem pogledal pod 40 eur danes je isto kot na Steamu 54,99 eur?
Kaj bo avgusta že 60 eur?

fireX88 ::
Namen imam kupit igro Wasteland 2, ki izide Avgusta sem rekel, da bom počakal, do avgusta in malo spremljam ceno in je bila cena za to igro pred 1 tednom, ko sem pogledal nekaj čez 40 eur danes je 54,99eur ravno tako na G2A je bila cena pred 1 tedno, ko sem pogledal pod 40 eur danes je isto kot na Steamu 54,99 eur?
če počakaš mesec po izzidu bo cena ziher padla
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

igor0203 ::
The Elder Scrolls V: Skyrim
za 2.49GBP
Ampak je izgleda regijsko zaklenjeno... če kdo pogrunta kako kupit, prosim če deli tukaj z nami.
za 2.49GBP
Ampak je izgleda regijsko zaklenjeno... če kdo pogrunta kako kupit, prosim če deli tukaj z nami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()

Origin ima sale:
70% off
https://www.origin.com/en-ie/store/deal...
Hvala za tole. Nabavil Mass Efect 3, prvi in drugi del bom pa nabavil na steamu če bo kdaj akcija (upam na sumer sale).

Kar se tiče BF3 DLCjev te pridejo ločeno še vedno dražje kot Premium, ker niso vsi DLCji v popustu. Drugače Alice: Madness Returns™ in Medal of Honor™ Warfighter za 3€ zgledata zanimiva.

matic492 ::
Hahahah ne se kupovat MOH:W ker je dobesedno 200 igralcev average online in ne moreš igrat :D
Je pa pomojem MOHW zlo underrated game, jaz sem preorderal, ker sem mel 50% zarad nakupa BF3 premium in je meni zlo všeč igrca, je tak nekje vmes med CoD pa BF stilom ampak tak po nekje 4 mescih so vsi nehal igrat. Par tednov za releasom je samo še par tisoč igralcev blo online, je fora da zlo hitr rank upaš in si prišu do 100, potem so dvignali ranke tak da je mal dlje trajal sam vseen. Top igrca, malo preveč so jo napihnali ob izidu, tako dobra ni bila ampak je pa pomojem čist kul, ne vem zakaj je mela take slabe reviewe, pač average igrca, ni posebna niti v dobrem niti v slabem.
Je pa pomojem MOHW zlo underrated game, jaz sem preorderal, ker sem mel 50% zarad nakupa BF3 premium in je meni zlo všeč igrca, je tak nekje vmes med CoD pa BF stilom ampak tak po nekje 4 mescih so vsi nehal igrat. Par tednov za releasom je samo še par tisoč igralcev blo online, je fora da zlo hitr rank upaš in si prišu do 100, potem so dvignali ranke tak da je mal dlje trajal sam vseen. Top igrca, malo preveč so jo napihnali ob izidu, tako dobra ni bila ampak je pa pomojem čist kul, ne vem zakaj je mela take slabe reviewe, pač average igrca, ni posebna niti v dobrem niti v slabem.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()

Kaj pa Alice: Madness Returns™?

medenko ::
The Elder Scrolls V: Skyrim
za 2.49GBP
chrome + fake naslov?

RejZoR ::
Kje bi lahko čim ceneje staknil Asassins Creed 4 ? Bratranc si jo je zaželel, ampak nima kreditne in je mene prosil. Na Steamu je relativno draga, samo vseeno pa se ne bi zajebaval s kakšnimi ruskimi ključi, proxyiji in sličnim. Summer sale pa je še precej daleč...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Alice je meni super - tako po dizajnu stopenj, igralni mehaniki, kot zgodbi. Ena tistih iger, narejenih s precejšnjo skrbnostjo :p .
Edit: Rejzor, na amazonu je 25EUR če se ne motim: http://isthereanydeal.com/#/search:%20c... . Najceneje je pa bila 15EUR .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ang3lo ()

RejZoR ::
Pri Amazonu, če izberem Standard-Steam, bom verjetno dobil kodo ane? Tolk, da vem, da jo bom lahko giftal bratrancu...
EDIT:
Ugh, only for residents of US. That sucks...
EDIT:
Ugh, only for residents of US. That sucks...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

suhi ::
Sploh ne razmišljaj, kupi. Odlična igra.
@Rejzor:
Je blo že milijonkrat povedano, za Amazon rabiš samo fejk US naslov, pa te bo spustilo čez.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: suhi ()

@Rejzor Nardiš račun s fake ameriškim naslovom (če se nobenega ne spomniš obstajajo strani, ki ti ga dajo zastonj). V komentarjih pa ponavadi piše če je region locked.