Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

medenko ::

frudi ::
Samo opomba, da ne boš slučajno negativno presenečen - tole na cdkeys je uplay key, ne steam.
V končni fazi ne pomeni veliko, ker tudi steam verzija še vedno teče preko uplay, ampak nekateri ljudje izrecno želijo vse igre imeti na steamu.
V končni fazi ne pomeni veliko, ker tudi steam verzija še vedno teče preko uplay, ampak nekateri ljudje izrecno želijo vse igre imeti na steamu.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

RejZoR ::
Sej to je tisto zaradi česar sam ne maram Ubisofta. EA sem še nekako odpustil za Origin, ker je bil prvi dodatni klient za Steamom. Uplay pa se je hotel samo šlepat na vse skupaj in mi gre samo na jetra.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

igor0203 ::
Se da kje dobiti Minecraft ceneje kot na njihovi spletni strani (20eur)? Kolikor sem brskal po spletu, so vsi ali dražji, če pa je že kje nižja cena pa je out of stock.

Furbo ::
Namen imam kupit igro Wasteland 2, ki izide Avgusta sem rekel, da bom počakal, do avgusta in malo spremljam ceno in je bila cena za to igro pred 1 tednom, ko sem pogledal nekaj čez 40 eur danes je 54,99eur ravno tako na G2A je bila cena pred 1 tedno, ko sem pogledal pod 40 eur danes je isto kot na Steamu 54,99 eur?
Kaj bo avgusta že 60 eur?
Seveda bo, bolj ko je igra dokončana, dražja je. Kaj ti ni jasno kaj pomeni "Early Access Game" ?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

ahac ::
Kaj ti ni jasno kaj pomeni "Early Access Game" ?
"Early access" ne pomeni, da bo nujno dražja. V tem primeru mogoče, ampak obstajajo igre, ki so dražje, ko so early access in jim cena pada do izzida (recimo Elite: Dangerous).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

oo7 ::
Namen imam kupit igro Wasteland 2, ki izide Avgusta sem rekel, da bom počakal, do avgusta in malo spremljam ceno in je bila cena za to igro pred 1 tednom, ko sem pogledal nekaj čez 40 eur danes je 54,99eur ravno tako na G2A je bila cena pred 1 tedno, ko sem pogledal pod 40 eur danes je isto kot na Steamu 54,99 eur?
Kaj bo avgusta že 60 eur?
Seveda bo, bolj ko je igra dokončana, dražja je. Kaj ti ni jasno kaj pomeni "Early Access Game" ?
Sem zdaj pogledal še enkrat. Na G2A je cena ista 54,99 eur na Steamu je pa padla na 44,99 eur.
Pa tudi 54,99 Eur ni to malo huda cena za PC igro?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Furbo ::
Visoko se cenijo, ko bo igra končno fertik bo zagotovo ceneje slej ko prej, vsi fanatiki so že kupili, jaz sem sicer tudi usekan na to zvrst, ampak ne kupujem polizdelkov.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,

RejZoR ::
Jezst jo bom kupil čez neki cajta, ko bo mal popatchana. Sem si zajebal že par igralnih izkušenj, ker so izdali šlamparijo. Od tarat naprej se raje izogibam launch evforijam in jo lepo preigram pol leta kasneje. Je cenejša pa še dela kot je treba.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

BorutK-73 ::
Defiance je od danes free 2 play
http://www.defiance.com/en/play-for-fre...
http://www.defiance.com/en/play-for-fre...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()

dottor ::
Jaz imam en čuden problem. Shop kaže, da že imam Sniper Elite V2 (kliknu danes), v knjižnici pa ga ni

Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Že tretjič pa ne pomaga
PS: Gospod a ste proval resetirat modem

PS: Gospod a ste proval resetirat modem

Jerry000 ::
Sniper Elite V2 free naslednjih 24 ur!
Hm...sm dal tam da ga vzamem, mi je napisalo da je igra sedaj registrirana na moj account, a v librari nimam te igre

Še en s podobnim problemom. Ti ga v shopu kaže kot da jo imaš?

Jerry000 ::
Še en s podobnim problemom. Ti ga v shopu kaže kot da jo imaš?
Ja, kaže mi play opcijo. Ko dam play mi ga inštalira, med inštalacijo se mi pojavi v library ampak ko igro neham inštalirat pa zbrišem local content mi pa spet izgine iz library.

blblb ::
IMHO tole:
pomeni da moras imeti igro instalirano do jutri in sele takrat je tvoja...
lp, blblb
To claim your free copy, just visit the store page and click the install button! If you don’t install it, it goes back to regular price tomorrow and you miss out! Offer Ends Thursday at 10am Pacific Time.To claim your free copy, just visit the store page and click the install button! If you don’t install it, it goes back to regular price tomorrow and you miss out!
pomeni da moras imeti igro instalirano do jutri in sele takrat je tvoja...
lp, blblb
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blblb ()

Kaj pa če jo pustiš na pol instalirano? Recimo pobereš samo 100MB...

Kaj pa če jo pustiš na pol instalirano? Recimo pobereš samo 100MB...
Do zdaj je bilo dovolj da si inštaliral in DL par %, pri tej akciji pa ne vem če je isto.
Zgodovina sprememb…

BaToCarx ::
[01:27:17] <x> i tested and uninstalled the game and its gone from game list [01:29:33] <BaToCarx> lol [01:30:08] <BaToCarx> u prolly can uninstall only after tomorow.. [01:30:15] <BaToCarx> when it "locks in"

Jakob_X ::
Baje je problem ce imas beta verzijo steam clienta. V normalnem pa baje ne izgine. Jaz imam beta verzijo in sem prelen da bi testiral če je to res :).

Buggy ::
v normalnem clientu sem sedaj na treh racunih registriral (brez install) in je prisotna v library, verjetno pa bo vseeno potrebna se vsaj delna instalacija, da ne bo po jutrisnjemu dnevu izginila.

Proval it it beta accounta na "normalen" pa mi prikaže tudi red orchestra 2, ki mi ga v beti ne... Zdej vprašanje, če se sploh splača furat beto, če ti ne prikaže free iger

Zdaj ne, beta je bila super ko so začeli z stremanjem, zdaj ko je to v live se ne splača.

BladE_ ::
We've never seen so many bundles! 117 Steam keys, worth over $1,000, for less than $60. Go sniping in the Vendetta Bundle, racing in Turbo Bundle, create your own experience in Game Factory Bundle & much more.
Epic Paradox deals!
Epic Paradox deals!
Akcija - Reakcija

Rias Gremory ::
Če kdo ne pozna, tukaj mate napisane Steam deale.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Glugy ::
Ta je dobra, na začetku tedna so ljudi opozorili naj ne kupijo igre. Prijazno :D
Huda :) Lepo vidt da je še kdo pošten za spremembo, da se jim ne gre sam za dnar :)

Včeraj me je steam malo razpizdil. Sem naložil 5EUR z Smartypaycard ki sem jo prvič uporabil na steamu in mi sedaj piše da ne morem kupit trade kart iz marketa cel teden (novo plačilno sredstvo??), wtf.
Pa 1 cent mi je manjkal do zadnje karte za Sniper Elite V2, če bi malo počakal bi cena padla ta vikend na 4 cente.
edit
In imel sem probleme z Smartpaycard, tako da jo ne priporočam. Na originu sem hotel kupit Mass Effect 2 in ni uspelo, ampak so mi vseeno trgal 1EUR iz računa in to dvakrat za vsak neuspel poizkus!
Vpogled v stanje sploh ne dela na firefoxu in chrome, dela samo na IE!
V ponedeljek grem na Banko Koper po predplačniško. Imam tudi Viso electron od Abanke, ampak v to kartico ima vpogled socialna in ni pametno nalagat gor denar ali tudi puščat prevelikih zneskov.
Pa 1 cent mi je manjkal do zadnje karte za Sniper Elite V2, če bi malo počakal bi cena padla ta vikend na 4 cente.

edit
In imel sem probleme z Smartpaycard, tako da jo ne priporočam. Na originu sem hotel kupit Mass Effect 2 in ni uspelo, ampak so mi vseeno trgal 1EUR iz računa in to dvakrat za vsak neuspel poizkus!
V ponedeljek grem na Banko Koper po predplačniško. Imam tudi Viso electron od Abanke, ampak v to kartico ima vpogled socialna in ni pametno nalagat gor denar ali tudi puščat prevelikih zneskov.
Zgodovina sprememb…

GMT7 ::
Včeraj me je steam malo razpizdil. Sem naložil 5EUR z Smartypaycard ki sem jo prvič uporabil na steamu in mi sedaj piše da ne morem kupit trade kart iz marketa cel teden (novo plačilno sredstvo??), wtf.
edit
Tok enga dela. :D Če želiš ti pošljem referal za neteller, dobiš ob prvem nakazilu na kartico v višini 100 EUR še nek bonus (in tudi jaz:D), virtual credit card takoj, ko gre verifikacija mimo, za pravo plastično kartico te bodo pa še poklicali in dodatno preverili podatke. ;)

https://www.humblebundle.com/twitche3
En paket vsega po malem za 1$![]()
Že spet težijo z EVE!
Drugače pa nekaj DLC-jev(?) in boosterji za f2p igre.
Za mene fail bundle.
edit
Tok enga dela. :D Če želiš ti pošljem referal za neteller, dobiš ob prvem nakazilu na kartico v višini 100 EUR še nek bonus (in tudi jaz:D), virtual credit card takoj, ko gre verifikacija mimo, za pravo plastično kartico te bodo pa še poklicali in dodatno preverili podatke. ;)
Ne hvala.
Zgodovina sprememb…

_Denny_ ::
Na Gameminerju sem dobil bon za $30 in se ne morem odločiti katero igro bi vzel...edine zanimive, ki še jih nimam:
- Carmageddon: Reincarnation
- Remember Me
- Next Car Game
Ima kdo katero od teh in mi jo priporoča/odsvetuje?
Adminu sem tudi poslal vprašanji, če se da nabaviti več iger v tej vrednosti in, če lahko počakam do summer sala...upajmo, da mi ugodi, ker imam potem malo več izbire.
- Remember Me
- Next Car Game
Adminu sem tudi poslal vprašanji, če se da nabaviti več iger v tej vrednosti in, če lahko počakam do summer sala...upajmo, da mi ugodi, ker imam potem malo več izbire.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Tudi origin ima zadnje čase neke akcije. Ogledujem si TitanFall za 30EUR in BF3 Premium za 10...
Drugače se strinjam da E3 HB je fail.
Drugače se strinjam da E3 HB je fail.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dottor ()

Rias Gremory ::
Mirno gledamo, kako naš svet propada,

GMT7 ::
Na Gameminerju sem dobil bon za $30 in se ne morem odločiti katero igro bi vzel...edine zanimive, ki še jih nimam:
- Remember Me
- Next Car Game
Če sem prav razumel so delili steam wallet kode.
Kaj in kdaj boš naredil s svojo kodo, bo najverjetneje odvisno samo od tebe. ;)