Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

DOOM_er ::
predvčerajšnim sem kupil toki tori za 1,5 € zaradi tega ker je Toki sooooooooooooo cute and fluffy I'm gonna die. Ne resno igra je precej zabavna, je mešanica med ploščadino in puzlami. Je pa bolj miselna igra. K sreči sem ujel zadnjih 10 min akcije

Robots will steal your job. But that's OK

Bor H ::
Sanctum mam pa ne vem kaj naj si mislim, mal je čudn špil, ni slab sam manjka mu poliranje, morm spet mal pržgat, nisem igral od poletnih razprodaj naprej..

RejZoR ::
Sanctum niti ni slaba igra, čeprav je preklemano težka. Npr Defense Grid in Sol Survivor sta relativno predvidljiva in ko enkrat pogruntaš bistvo igre je zelo zabavno igrat. Tle pa že misliš da si pogruntal in pol uleti nek sovražnik, ki gre čez vso obrambo kot za šalo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Ej hvala ti! Zdej sem izbrskal še Sanctum Survival Kit (vsi DLC-ji) za 5 EUR, tko da me je vse skupaj prišlo 5 EUR namesto 10. Mogoče bo šlo sedaj lažje z DLC-ji al pa bo treba ubrati neko drugačno taktiko.

PNG ::
NP! Meni so se s temi DLCji malo zasrali, kljub temu da mi je špil fenomenalen in sem preorder vplačal zanj...oh well.

Sam za zanimivost, so se shadowgrounds pocenil, frozenbyte collection še ni sledil: http://store.steampowered.com/sub/6957/
torej: individualno 21€, paket 30€, če vzameš shadowgrounds paket 10€ + Trine 8€ je pa razlika še večja.
torej: individualno 21€, paket 30€, če vzameš shadowgrounds paket 10€ + Trine 8€ je pa razlika še večja.

Ah pa Rage je tut na popustu, 33% dol, še zmer je to 33€. Kdo ve če bo ta špil mel DLCje al ne? Načeloma se izogibam špilom z DLCji pred izidom GOTY verzije.

Trupl0 ::
Arma X anniversary je 50% off.
Sicer zame brezveze imam že 2 ArmaII in kupil tudi Arma: Cold War Assault ( Operation Flashpoint z novim imenom )
Pa tudi ne da se mi več ukvarjat z hardcore buganim špilom...
Sicer zame brezveze imam že 2 ArmaII in kupil tudi Arma: Cold War Assault ( Operation Flashpoint z novim imenom )
Pa tudi ne da se mi več ukvarjat z hardcore buganim špilom...
If you are going through Hell, keep going !

BALAST ::
Niti slučajno. Igra je kot prvo zelo strojno zahtevna, ima še ogromno bugov, realizem je malce nad povprečjem v ostalih igrah, ampak sama izvedba je pa porazna.
Igro sem dobil zastonj, ko je imel SUN promocijo na GMG. Na HD5770 sem dal vse na medium in 1080p pa se je premikalo malce nad 30fps.
Igro sem dobil zastonj, ko je imel SUN promocijo na GMG. Na HD5770 sem dal vse na medium in 1080p pa se je premikalo malce nad 30fps.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Mipe ::
5 iger? Kje ti vidiš peto igro? Jaz namreč vidim samo štiri, od teh me zanima samo ena, pa še to že imam na Steamu (Fate of the World).
Popravek: vidim, da je četrta igra v bistvu dve avanturici skupaj.
Popravek: vidim, da je četrta igra v bistvu dve avanturici skupaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()

PARTyZAN ::
10 November 2011
Dear Steam Users and Steam Forum Users:
Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums.
We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit card numbers or passwords was cracked. We are still investigating.
We don't have evidence of credit card misuse at this time. Nonetheless you should watch your credit card activity and statements closely.
While we only know of a few forum accounts that have been compromised, all forum users will be required to change their passwords the next time they login. If you have used your Steam forum password on other accounts you should change those passwords as well.
We do not know of any compromised Steam accounts, so we are not planning to force a change of Steam account passwords (which are separate from forum passwords). However, it wouldn't be a bad idea to change that as well, especially if it is the same as your Steam forum account password.
We will reopen the forums as soon as we can.
I am truly sorry this happened, and I apologize for the inconvenience.
Gabe.

krho ::
yeah.. here goes my credit card.. In njihova stupid politika, da shranjujejo zraven ccv
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zoprno, morm prevert če ma shranjeno mojo kartico, čeprov baje nimajo ključa za jih enkriptirat. Da bi se vam pa kdo prijavu v Steam pa nč skrbet če mate Steam Guard vklopljen.

Primoz78 ::
Res zoprno....nisem pa placeval z kartico ampak z Paypalom tako da upam da bo ok.
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

ahac ::
Ko je Sony zgubil podatke je folk znoru, ko jih Valve je pa... zoprno.

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

kmetek ::
kje vidiš steam guard vklopljen? aja to imam vklopljeno da
Steam Guard Now Available to All
- Valve
16 Mar 2011
As a Steam account holder, you can now take advantage of Steam Guard, a new feature of Steam that enables an additional level of account security. Your account may already be protected by Steam Guard, as the new feature automatically begins protecting your account once you've verified your email address with Steam.
With Steam Guard enabled, anyone attempting to login as you from an unrecognized computer or browser must first provide additional, one-time authorization. A special access code will be sent to your contact email address, and this code must be entered into Steam before your first login on an unfamiliar computer is complete. You will also be notified if any login attempts from computers other than those you've authorized occur. Steam Guard essentially acts as a form of "User Rights Management," where you as the user have greater control over access to your stuff.
To read more about Steam Guard and learn how to protect your account, visit our Steam Support knowledge base.
Steam Guard Now Available to All
- Valve
16 Mar 2011
As a Steam account holder, you can now take advantage of Steam Guard, a new feature of Steam that enables an additional level of account security. Your account may already be protected by Steam Guard, as the new feature automatically begins protecting your account once you've verified your email address with Steam.
With Steam Guard enabled, anyone attempting to login as you from an unrecognized computer or browser must first provide additional, one-time authorization. A special access code will be sent to your contact email address, and this code must be entered into Steam before your first login on an unfamiliar computer is complete. You will also be notified if any login attempts from computers other than those you've authorized occur. Steam Guard essentially acts as a form of "User Rights Management," where you as the user have greater control over access to your stuff.
To read more about Steam Guard and learn how to protect your account, visit our Steam Support knowledge base.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

Ko je Sony zgubil podatke je folk znoru, ko jih Valve je pa... zoprno.![]()
Valve nam je očitno takoj povedal, pa ni izgubil gesel za Steam ampak za forum, številke kartic so kriptirane tako da lahko verjamemo da so še zmer na varnem. V vsakem primeru pa to ni fajn ampak če obvestiš javnost je to dober znak.

ahac ::
Na forumu ne vpisujemo št. kreditnih kartic... torej so dobil dostop do obeh baz (forum in Steam).
Btw. to se je menda zgodilo pred 4 dnevi, obvestil so dons. To ni takoj (je pa razumljivo, da morajo najprej raziskat kaj se je zgodilo).
Btw. to se je menda zgodilo pred 4 dnevi, obvestil so dons. To ni takoj (je pa razumljivo, da morajo najprej raziskat kaj se je zgodilo).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Veliko hitreje kor recimo Sony (ki si ga omenil), če so bila gesla kolikor toliko dobro kriptirana tudi v štirih dneh jih ne bojo razbil, kar pomeni da imamo še kak dan časa da začnemo brskat po izpiskih ;)

subby ::
jaz bom preventivno spremenil steam geslo, forumov ne uporabljam... mastercard imam shranjen tam, ampak bom počakal do izida swtor, potem pa korakam na nlb čekirat, kaj se da nardit glede varnosti

Dr_M ::
Jest pa vse igre na steamu kupujem prek paypala ravno zaradi takih stvari. Nikoli ne ves, kaj te doleti.

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Danes se je začel dokaj hud midweek madness. The Elder Scrolls: Oblivion za -75%. GOTY in Deluxe verziji za 6 EUR in navzdol. Sem upal na Morrowind + Oblivion deal ampak bo tud to ok i guess.

Trupl0 ::
Magicka za 2,49 €
Sim City 4 Deluxe za 2,50 €
only 24hrs
Sim City 4 Deluxe za 2,50 €
only 24hrs
If you are going through Hell, keep going !

Primoz78 ::
Obetajo se hude akcije zacele so se ze danes in bodo cel vikend...se splaca pogledat, par primerov:
Mass effect 2 4.99 EUR
CoD black ops 29.99 EUR
Portal 2 7.64 EUR
Orcs must die 2.74 EUR
etc etc
se splaca pogledat :-)
Lp
Mass effect 2 4.99 EUR
CoD black ops 29.99 EUR
Portal 2 7.64 EUR
Orcs must die 2.74 EUR
etc etc
se splaca pogledat :-)
Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/

Verjetno si bom vzel Portal 2 in Mass Effect 2. Ali raje počakam na božično novoletne deale?

ME2 vprašanje če bo še kej dost cenej, za Portal 2 sm pa skor sigurn da bo za nov let 5€, če ne drugač v two packu, vsaj jst zato čakam.
Tole sicer ni daily deal sam sumim da cenej ne bo: http://store.steampowered.com/sub/683/?... Unreal deal pack za 10€, tok pocen se ne spomnem da bi kdaj bil, vseen bom še počakal
Dans me drugač najbolj matra kak TDU2, pol pa upam še na Brothers in Arms pack, še ni bil konkretno znižan, mogoče bi si lahk še kak fallout 3 umislu, hm..Treba jutr po paysafe card.
Tole sicer ni daily deal sam sumim da cenej ne bo: http://store.steampowered.com/sub/683/?... Unreal deal pack za 10€, tok pocen se ne spomnem da bi kdaj bil, vseen bom še počakal
Dans me drugač najbolj matra kak TDU2, pol pa upam še na Brothers in Arms pack, še ni bil konkretno znižan, mogoče bi si lahk še kak fallout 3 umislu, hm..Treba jutr po paysafe card.

Jerry000 ::
pa half life pack za 13€. Kaj za božič so tut tko masivni popusti? Al se mi splača kr zdej vzet?
Kje lahko na steam vidm za določeno igro koliko je igrana? (predvsem MP), da vidm če se splača kupiti naprimer Unreal kak, pa da nebo pol sam 10 serverjev naprimer al pa 100 folka samo
Kje lahko na steam vidm za določeno igro koliko je igrana? (predvsem MP), da vidm če se splača kupiti naprimer Unreal kak, pa da nebo pol sam 10 serverjev naprimer al pa 100 folka samo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Aha, vidm da si nov. Pol mors vedt dve stvari:
Najvecji popusti so za nov let in poleti, tole zdj je fino, za nov let bo verjetn se bols
Ne kupuj spilov ki niso daily deal, ker je verjetnost da bojo. Fallout 3 je zdj recimo -50%, verjamem pa da bo v teh dneh enkrat -66% ali -75%, je prevec joka vsak let ko folk tega ne zastop.
Najvecji popusti so za nov let in poleti, tole zdj je fino, za nov let bo verjetn se bols
Ne kupuj spilov ki niso daily deal, ker je verjetnost da bojo. Fallout 3 je zdj recimo -50%, verjamem pa da bo v teh dneh enkrat -66% ali -75%, je prevec joka vsak let ko folk tega ne zastop.

naj te ne zavede, Unreal 1,2,3 ima svoj "avtorizacijski strežnik", torej je steam statistika čisto neumesna, ker je veliko igralcev ni niso kupili Unreal prek steam.
http://www.game-monitor.com/search.php?...
pa UT3 je bolj ko ne mrtev med tednom.
http://www.game-monitor.com/search.php?...
pa UT3 je bolj ko ne mrtev med tednom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BALAST ()

Jerry000 ::
potem bom raje počakal...mikajo me namreč oldies goldies igre kot so Doom 1 in 2, wolfenstein 3d, quake 1,2,3...ampak nevem...upam da bodo za božiča še ceneje. Ker sedaj je vsaka po 4€. Bodo res take masivne razprodaje takrat na vse igre kot sedaj?
In kako naj vem kater špil bo daily deal? Da nebom še js joku pol:P
In kako naj vem kater špil bo daily deal? Da nebom še js joku pol:P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Za nov let bojo sigurn vsaj take cene.
Ne ves, zato pa pocakas na zadn dan in takrat kups kar ni bilo daily deal ;)
Za razne quake se pa splaca kupt med quakeconom ker majo ponavad ful znizane pakete.
Ne ves, zato pa pocakas na zadn dan in takrat kups kar ni bilo daily deal ;)
Za razne quake se pa splaca kupt med quakeconom ker majo ponavad ful znizane pakete.

Kupil 3 DLC je za -50% oz. 6€ 
Rise of the Samurai Campaign je prišel dober mesec nazaj, ki je Shogun 2 postavila še malce v preteklost, tako da je to res "celovit MOD", ki se ga splača imet.
Grafika, enote, zgodba, filmčki. Če imate Shogun2 Total War se splača kupit vsaj ta RotS DLC za 3,5€.

Rise of the Samurai Campaign je prišel dober mesec nazaj, ki je Shogun 2 postavila še malce v preteklost, tako da je to res "celovit MOD", ki se ga splača imet.
Grafika, enote, zgodba, filmčki. Če imate Shogun2 Total War se splača kupit vsaj ta RotS DLC za 3,5€.

Tale COD serija je pa res od enih zlatarjev.
Black ops se vedno 30€... A so na glavo padl?
Na tone boljsih iger za sitno.
Na tone boljsih iger za sitno.

Na tone nedodelanih hočeš reči. Med tekmovalnimi FPS pa je COD vredna več kot zlato!

Mas prov, vec let prodajas eno in isto zadevo (samo vsako leto pod drugim imenom) za suho zlato. Po nekaj letih je res ze skoraj dodelano. 
Zakaj bi sploh kdo hotel tekmovat s starim spilom, ce je ze nov?
Ce hoces dober in dodelan tekmovalen spil, igraj quake world ali pa quake 2
(ja eni fosili to se kar igrejo in se ne menijo za tele zlatarske otrocarije)

Zakaj bi sploh kdo hotel tekmovat s starim spilom, ce je ze nov?

Ce hoces dober in dodelan tekmovalen spil, igraj quake world ali pa quake 2

(ja eni fosili to se kar igrejo in se ne menijo za tele zlatarske otrocarije)

Bi se kdo pridružil nakupu 4pack Dungeon Defenders
17,49€ /4 =4,37€? Komaj praznovala en mesec izzida in mislim da ne bo šla še to leto pod -50%.
17,49€ /4 =4,37€? Komaj praznovala en mesec izzida in mislim da ne bo šla še to leto pod -50%.

Naah, čakamo na 5€ akcijo, verjetno daily al pa za nov let.
BTW, se splača čakat na New Vegas GOTY (oz. Ultimate, pride februarja), al naj kupim zdj F3 GOTY pa pol NV nasledn let? Ko sem prvič igral Fallout 3 mi je bil sicer lušn ampak konfuzen pa rahlo mu je primanjkovalo akcije...
Oz. drugač, ima kdo kak predlog za nek FPS/RPG, kjer ni glavn hec ukvarjanje z inventarjem? Trenutno gledam Fallout pa Stalker, Mass Effect mi ni všeč, Borderlands pa že mam.
BTW, se splača čakat na New Vegas GOTY (oz. Ultimate, pride februarja), al naj kupim zdj F3 GOTY pa pol NV nasledn let? Ko sem prvič igral Fallout 3 mi je bil sicer lušn ampak konfuzen pa rahlo mu je primanjkovalo akcije...
Oz. drugač, ima kdo kak predlog za nek FPS/RPG, kjer ni glavn hec ukvarjanje z inventarjem? Trenutno gledam Fallout pa Stalker, Mass Effect mi ni všeč, Borderlands pa že mam.

Tale COD serija je pa res od enih zlatarjev.
Na tone boljsih iger za sitno.![]()
Razlog zakaj Black Ops še vedno nisem kupil (zadeva je roko na srce že zelo stara pa še vedno 30 EUR lmao). Prednaročil sem Modern Warfare 3 na Igabibi ampak ga pol nisem vzel, ko sem videl ceno. Znižana je bila čez 50 EUR. Ekskjuze maj french ampak tolk hud špil pa spet ni, da je za 15 evrov dražji od vseh ostalih in da mu cena po 1 letu praktično nič ne pade. Po drugi strani pa tud Battlefielda 3 nisem kupil, ker je bil isto predrag.

igor0203 ::
Primož, hvala za info o Mass Effect! Ta igra si definitivno zasluži da jo kupim, čeprav jih bolj poredko igram. Vzel Mass Effect 1 ter 2 Deluxe Edition, za obe plačal 11,23EUR

Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()