Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

BALAST ::
DIDIMATIC dobra stran za primerjavo cen Steam iger kot tudi DLCjev
drugi stolpec je odstotek popustov, peti pa cen po evropi. Seveda se stolpci zvrstijo tudi po abecedi in obratno ??.
drugi stolpec je odstotek popustov, peti pa cen po evropi. Seveda se stolpci zvrstijo tudi po abecedi in obratno ??.

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

kmetek ::
Tole rabimo, da se drug drugega obveščamo, powah to the people 
Fak kake cene no.....res đabaka.

Fak kake cene no.....res đabaka.

RejZoR ::
Seveda je običajno evropa daleč najbolj v riti kar se cen tiče, ker imata funt in evro tolk višjo vrednost od dolarja. Na Steamu pa kar vsepovprek enačijo. Torej $49,99 je za njih 49,99€. Malo morgen...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Bor H ::
Najhuj so EA, sem kar neki njihovih špilov zasledil da so bili 50€ pa pol 30 al pa 20 dolarjev. Zadnje čase vedno raj požrem $=€, ker so alternative ponavad še slabš...

Sploh ne. Na Igabibi sem veliko novih špilov dobil ceneje kot na Steamu. Da kakšnih tujih spletnih trgovin ne omenjam. Špili se pa itaq lahko linkajo na Steam (npr Deus Ex Human Revolution).

PARTyZAN ::
Steam je skoraj vedno dražji od retail storov - izjema so akcije. Takrat pa se splača kupovat.

To ja. Pa odličen source indie špilov, ki pa so vedno ugodni in jih itaq ne moreš kupit v retail trgovinah.

Za indie igre so najcenejša varianta razni bundle deali (Humble bundle, Indie Royale, ipd)

Je treba met DLCje za New Vegas? Razmišlam da bi za 6.5€ vzel New Vegas plus tista dva DLCja z opremo, al se bolj splača vzet F3 za 7.5€ ko bo -75?

V današnjem dealu mi je všeč samo Monkey Island, pa še tega se bom zadržal ... da ne bo ob koncu akcije moj TRR prazen :D

Eh včer zgrešil dobre deale. Danes pa so sami bedni. Upam, da bo ob sedmih kaj bolje...

Margecan ::
Evo dans so pa kar zanimive igre med njimi dead island za 24€ pa gta 4 za 6€ :)
Oz 7.49
Oz 7.49
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Margecan ()

Nič pametnega. Dead Island ni vreden niti 5€ ... po mojem mnenju. Deus Ex je celo v akciji dražji kot v trgovinah.
Edino GTA complete za 7,5€ je OK. Ampak ta identični bundle je bil že na voljo kakšen mesec nazaj po podobni ceni?
Edino GTA complete za 7,5€ je OK. Ampak ta identični bundle je bil že na voljo kakšen mesec nazaj po podobni ceni?

Res je, GTA je že bil za isti denar, Sanctum prav tako, bolj kot ponavadi je znižan Serious Sam, Riddick nič posebnega, KOTOR je bil že za manj denarja...

Dead Island ni vreden niti 5€Seveda ni vreden, plehka zgodba, najmočnejše orožje je sonožni skok na zombije, pa kdo je že slišal da se noži in mačete proti zombijem krhajo?

Se komi zdi da cene še kar spreminjajo, ker pred 20min je bil King Arthur komplet 16€ sedaj je pa 10€?

Jerry000 ::
fantje, sej so vse igre na steam v akciji...niso samo tiste ki so na prvi strani;). Naprimer doom ali quake pack imate za 15€ ki je drugače okoli 30€. Tko da so vsak dan dobre akcije istih iger;)

Normalno, za to mamo eni wishlist narjen da na hitr vidmo kaj je na razprodajah ;) (pa še dobr način za se kontrolirat je - če ni gor ne kupim, tko da me ne more zanest)

Zanima me nekaj...v Serious Sam HD: Gold Edition piše:
Includes Serious Sam HD First and Second Encounter, plus the original versions from 2001 and 2002
A je Second encounter tudi v HD in original verziji ali je samo first encounter v HD?
Oziroma kaka je razlika med
http://store.steampowered.com/sub/4507/...
in
http://store.steampowered.com/app/90155...
Includes Serious Sam HD First and Second Encounter, plus the original versions from 2001 and 2002
A je Second encounter tudi v HD in original verziji ali je samo first encounter v HD?
Oziroma kaka je razlika med
http://store.steampowered.com/sub/4507/...
in
http://store.steampowered.com/app/90155...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

V drugi (dražji) verziji dobiš še originalna SS 1 in 2, v cenejši pa samo HD verzije obeh. Osebno ne vidim razloga za nakup HD in classic, itak boš špilal sam HD, pa še ne bojo se ti po libraryu valal.

torej pri Gold edition dobim samo prvi del v HD IN prvi ter drugi del klasične verzije? Malo sem zbegan:P. Pri drugi vem da dobim oba dela v HD:). Pol se bol splača ta...double HD pack uzet?

pijavka ::

Heh, namesto da bi zapravil smešno vsoto za en špil sem spet nabavil goro indie špilov :D

Kaj zgubljate toliko besed s SS HD, ko pa je zunaj SS , ki ima vse trike prejšnih dveh remejkov. (čakaj do novoletnih popustov)
Sam pa gledam za Race Injection (zbirka vseh Race modelov in prog, pa četudi bo treba čakat)
Sam pa gledam za Race Injection (zbirka vseh Race modelov in prog, pa četudi bo treba čakat)

hehe dobra fora ja:D, sam kaj ko procesor še vedn rabiš 3ghz. Na mojmu netbooku bi prou pasalo igrat classic SS:). Nja...pomoje bom vzel samo quake pack ali doom pack in Flight control. Če bom quake vzel (malo cenejši je, bom potem počakal in upal da bo za novoletni popust tudi doom v zelo znižanih cenah:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Še nekaj me zanima preden izvedem nakup. Zanima me če vzamem Doom 3 na steamu, ali lahko potem urejam teksture? Sprašujem zato ker steam ma svoj način inštalacije in nima mape kjer bi lahko urejal teksture. Našel sem pa tole iz foruma:
http://www.doom3world.org/phpbb2/viewto...
Lepo bi bilo igrati Doom 3 v takšnih teksturah, ampak nebi rad kupil igre in potem nebi mogel spremeniti teksture
http://www.doom3world.org/phpbb2/viewto...
Lepo bi bilo igrati Doom 3 v takšnih teksturah, ampak nebi rad kupil igre in potem nebi mogel spremeniti teksture

Če ti ni problem počakat do 18:00 lahko sprobam (če imam Doom 3 na disku kar nisem ziher). Sam kakor vem se da. Vsi špili imajo dva dela, cache fajle, ki so kriptirani in fajle, ki so že razpakirani. Da se razpakirajo moraš vsaj 1x pognat igro. Mislim, CounterStrike:Source sem kar naprej predeloval z novimi modeli in texturami, Killing Floor ima isto Unreal strukturo fajlov kot vsi ostali Unreal špili (sem urejal ini fajl). Ne vem zakaj bi bil Doom 3 kaj drugačen...

SlimDeluxe ::
GTA zbirka za 7,5 € je odlično darilo, če kdo želi razveseliti koga.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Če ti ni problem počakat do 18:00 lahko sprobam (če imam Doom 3 na disku kar nisem ziher). Sam kakor vem se da. Vsi špili imajo dva dela, cache fajle, ki so kriptirani in fajle, ki so že razpakirani. Da se razpakirajo moraš vsaj 1x pognat igro. Mislim, CounterStrike:Source sem kar naprej predeloval z novimi modeli in texturami, Killing Floor ima isto Unreal strukturo fajlov kot vsi ostali Unreal špili (sem urejal ini fajl). Ne vem zakaj bi bil Doom 3 kaj drugačen...
Prosil bi te če lahko probaš, ker me res zanima:). Če se da potem bom kar vzel doom pack in konec:). Prosim sporoči čimprej ko boš lahko:)

Dr_M ::
Haha, sele zdele sem opazil Flight Control. Zakon spil, 99c :>
Ze na androidu ga seka, kle pa se boljse zgleda. Definitivno nabavit.
Ze na androidu ga seka, kle pa se boljse zgleda. Definitivno nabavit.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Nič pametnega, si pa bom kupil Limbo. Več kot -75% ne bo nikoli.

Primoz78 ::
Nič pametnega, si pa bom kupil Limbo. Več kot -75% ne bo nikoli.
Jaz tudi sam demo morem prej sprobat. A Dungeons defender je ze kdo sprobal mogoce? Jaz cakam ce bo kaj vec popusta se za Quake 4 kot Q fan :-)...ostale Quake sem nabavil ze nabavil v casu QuakeCon akcije...
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Omg Tom Clancy franšiza, Endwar sam 3.75, Splinter Celli več al manj 2.5€...GRAW 1 pa 2 po 2.5€, kr kul

Dr_M ::
Rage 25€...pomoje bo za bozicne ceneje, a?

The reason why most of society hates conservatives and

Ales320 ::
Fantje kakšna je kaj Divinity 2 The Dragon Knight Saga, je vredna 10€? Ocena na steamu je sicer dobra ampak bi rad zvedel od vas, ki ste jo že (pre)igrali.

Preigral pa se mi ni zdela pol tolk vredna k Gothic2, res da imaš v Divinity tud funkcijo zmajevskih bitk in letenja, ampak ni tako globoka kot Gothic2, še celo Gothic 3 bi dal pred njo.