» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
29 / 245
»»

Bor H ::

Hm, za 7.5, al vse GTAje al pa vse Commandose...težka izbira.. Pa da slučajno ne bi kdo vzel Classics kompleta GTAjev :D

fireX88 ::

sm to je smešno... če kupiš vse pride 8€, če pa kupiš gta 4 + dodatka pa pride 12....moje mnenje bi moralo bit ravno obratno.. :)

kaj se da tole ko downloadaš iz steam-a dolčit pot kam bo inštaliralo.. ker tega ne najdem, ter prvič uporabljam steam, pri katerim zlodam igro. prej sem mel že prednaložene igre pa sem samo serial vpisal!

BALAST ::

v mapi ...\Steam\steamapps\common
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

to vem..
narobe sem vprašanje postavu. Preden začneš lodat, da določiš kam inštalira igro, ali je po defoult-u tako kot je?

ArYeS ::

Je kot je. Nauk zgodbe: Če imaš igre na drugi particiji, ne Steama v program files :)

ArYeS je izjavil:

Je kot je. Nauk zgodbe: Če imaš igre na drugi particiji, ne Steama v program files :)

cool, hvala :)

pijavka ::

Hm, za 7.5, al vse GTAje al pa vse Commandose...težka izbira.. Pa da slučajno ne bi kdo vzel Classics kompleta GTAjev :D

Se strinjam! Samo meni ne pokaže tega. Hm. Mogoče zaradi tega, ker sem v Nemčiji?

Jerry000 ::

fireX88 je izjavil:

sm to je smešno... če kupiš vse pride 8€, če pa kupiš gta 4 + dodatka pa pride 12....moje mnenje bi moralo bit ravno obratno.. :)

Kar je pa še bolj čudno je pa to da je ubistvu Rockstar izdal GTA2 free...a steam jo prodaja. Malo nefer?

Ne prodaja, če kupiš Classics dobiš zravn.

dobiš? kako dobiš če je pa zraven cena pri gta2?

http://store.steampowered.com/app/12180...

Dobro poglej ceno, ponuja ti možnost nakupa kompleta. To niti ni redka praksa na Steamu, mislim da je podobno z Ben there, Dan that, našla bi se verjetno še kje druge. V vsakem primeru pa ti Steam ponuja servis in tudi če bi mogu plačat (recimo 1€ ali 2€, več bi bilo itak neumno) ne bi bilo narobe.

ja hvala, zdaj šele vidim:)

kako je kaj z updejti za igre, katere kupiš na steam-u

deadbeef ::

avtomatsko ti updejta ane.

nevem zato pa sprašujem... :)

hvala

Primoz78 ::

Midweek madness:

Back to the future -60% 10€
Grid -75% 3,49€

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Da ne bo kdo reku da nismo povedal: Halloween sale is on! Nč posebnega sicer, če kdo rabi kakšen zombie špil je zdj perfektn čas, jst bom verjetn kr na nov let počakal.

RejZoR ::

Vzel obe Penumbri in Grid. Se splača vzet Zombie Shooter?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

kerga se bol splača...L4D al L4D2? Iščem enega ki je najbolš gameplay pa da je dost serverjev pa folka za igrat multiplayer. Burn zombie burn pa tut vzamem, ql špil:)

dr.Akula ::

Sigurno L4D2, boljša od enke (več orožij, več vrst zombijev,...) in pa več folka jo še igra.
ni podatka

PARTyZAN ::

Tudi nekaj kampanij je prenešenih iz prvega dela v drugega.

Mogoce S.T.A.L.K.E.R. in pa Bioshock ostalo mi niti ni nevem kaj...se Devil may cry 3+4 (mal draga...)sam ce je igralnost kot na Xbox-u....

Lp Primoz

kmetek ::

OMG

DEAD SPACE pack kdor nima za 15€ mora nujno vzet...pa Penumbro tudi za 4€...Stalker pa itaq sam po sebi hehe.

def0r ::

Dead Space 2 je v redu ko so popravili ankward kontrole na pcju:) Samo skoda ko cez polovico igre ni vec scary ker predvidis kdaj bo kdo ven skocil. Ce ti pa ze bo kdo ga pa razkosas na vec delov in njihove roke uporabljas kot strelivo :)

subby ::

kupil amnesio za 3€ ... dead space = obupen gameplay = ne hvala

Dead Space vbistvu ni slab, samo glupi konzolni problemi ga jebejo. Predvsem kilavi nadzor. Sama štorija, leveli, inventarni sistem, nadgradnje itd, vse to mi je bilo vrhunsko narejeno. Men je bil Dead Space eden najboljših špilov tistega leta.

RejZoR je izjavil:

Dead Space vbistvu ni slab, samo glupi konzolni problemi ga jebejo. Predvsem kilavi nadzor. Sama štorija, leveli, inventarni sistem, nadgradnje itd, vse to mi je bilo vrhunsko narejeno. Men je bil Dead Space eden najboljših špilov tistega leta.

Si 2jko sploh igral? Dead Space 2 ima cisto super kontrole na PCju, Dead Space 1 je tisti ki ima probleme.

dr.Akula je izjavil:

Sigurno L4D2, boljša od enke (več orožij, več vrst zombijev,...) in pa več folka jo še igra.

Ql, pol vidm da bundle raj nebom vzel in bom raj sam L4D2:), mal prišparal :P

Kako se pa obnese z Xbox kontrolerjem na PC-ju? Ze kdo sprobal?

Lp Primoz

Tr0n ::

blaz87 ::

Kako pa lahko kupim igro če jo že imam?

Imam L4D2, pa bi rad nabavil še za kolege in mi ne pusti.

Pravkar ugotovil L4D2 samo eno kopijo lahko kupim kot darilo four pack-a pa ne. V čem je finta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blaz87 ()

Tr0n ::

Ko jo kupis imas opcijo Gift ponavadi.

blaz87 je izjavil:

Kako pa lahko kupim igro če jo že imam?

Imam L4D2, pa bi rad nabavil še za kolege in mi ne pusti.

Pravkar ugotovil L4D2 samo eno kopijo lahko kupim kot darilo four pack-a pa ne. V čem je finta.

Kakor je rekel imas opcijo gift potem pa imas kasneje se opcijo ce zelis giftati takoj ali obdrzis in kasneje giftas. oz. nekaj taksnega.

http://store.steampowered.com/app/57300...

Amnesia: Dark Descent za -80% !

Pa seveda Penumbra serija, ki je predhodnjica Amnesie. A must have.

samo še nekaj pred nakupom...kar mi je pri L4D bilo všeč je to, da si imel street za okolje (ok nism cele igre igral, sm samo prvi chapter. In ql mi je to da so bli zombiji res zombiji. Pri L4D2 se mi zdi da že rinejo notri klovne in ostalo. In tut dogajanje vidm bol v močvirju, gozdu itd. A je to res? Al je tut street v L4D2? Res pa je da maš pri L4D2 več orožji

Precej lokacij se dogaja v mestu oz v manjših naseljih. So pa prenesli določene kampanje iz enke tud v dvojko.

torej v 2 prevladuje mesto oziroma naselja in ne narava? Prenesli so? Pol se pa res ne splača 1 kupiti če maš v 2ki že 1ko:)

Guzzy ::

Pa še meele weapone maš... to ti je užitek :D

sm vidu v filmčku sekiro:). Hvala za odgovore, zgleda da bom res kr 2ko sam nabavu namest bundle...3€ pa le prišparam:)

Bananovec ::

Če koga zanima Amnesia, naj odsurfa sem in si pogleda stream. En človeček iz 4chana prvič igra:
http://razestream.com/
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Evo se odlocil in ubodel Penumbro in Amnesio....pa Plants vs Zombies za na MBP-ju igrat....sem se na iPhone navdusil :-)

Lp

Midweek madness:
Bastion -50% 6,99EUR

Lp primoz

g33make ::

Vas lahko samo vprašam koliko ste stari?

Dr_M ::

Dovolj. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Eno vprašanje; imam še 3 evre na paysafe kartici. Zanima me če se da ta denar in denar iz kartice za spletno nakupovanje, združiti v enem nakupu. Kupil bi namreč Portal 2 med prazničnimi razprodajami, če bo kaj znižan, dvomim pa da bo tako zelo da bi zadostoval le psc :).
ni podatka

do prazničnih razprodaj je še skor 2 mesca, do takrat neboš nabral nič denarja? Za združitev pa nisem siguren, pomoje se neda kr tko skup

Ne da nebi mogel napraskati denarja, samo do sedaj sem kupoval s psc karticami, ker nisem imel ničesar drugega s čimer bi lahko plačeaval po netu. Zdaj ko imam, bi prešaltal na to in nebi več uporabljal psc, zato me je zanimalo. Hvala vseeno za odgovor :D
ni podatka

UNIVERZUM ::

Ena možnost je da na steam račun naložiš dobroimetje s PSC in ko boš nabavljal špil doplačaš s kartico.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Prečekirajte Your Doodles are Bugged igro za 2,72 EUR, ki je zdele v akciji. Zadeva je dost zanimiva miselna igra, neke vrste Lemingsi, ki to niso, so pa hroščki, ki jih moraš spravit na določeno mesto s pomočjo črt, ki jih rišeš po ekranu. Sanctum pa še nisem probal...
««
29 / 245
»»