Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z winsi
Problemi z winsi
DrSergioDJ ::
Ok, 2 problema. Sedaj mam gor XP, ma to niti ni tok pomembno.
Problem No.1 :
Pri zagonu winsov se mi nalozijo vsi programi ( ICQ, MBM, ... ) in pa odpre se mi mapa SYSTEM32...tega seveda nocem ( odpiranja te mape ). kaj mi je storiti? ( start->programs->start up je ni... )
Problem No.2
Se davnega marca al tko nekak sem imel na C: w98 in to je bilo to. Nato sem si gor vrgel se w2k na F: ( zadnja particija ). Vse ok, na zacetku mas na izbiro, kere winse bi rad zalaufal. Potem pa enkrat poleti hocem nadgradit driver za printer in scanner v w98 in ta se...ne zalaufa vec. Recem si:"ja, ok, kaj cmo" in pac pustim, da mi na zacetku se vedno mori, kaj naj izberem ( w98/w2k). Danes pa sem si gor vrgel XP, a tista izbira se vedno ostaja. Kako se je znebim? Ker dejansko sm ze na C: delitnu winse... pa ne vem vec kaj narest.
hvala za vse odgovore.
Problem No.1 :
Pri zagonu winsov se mi nalozijo vsi programi ( ICQ, MBM, ... ) in pa odpre se mi mapa SYSTEM32...tega seveda nocem ( odpiranja te mape ). kaj mi je storiti? ( start->programs->start up je ni... )
Problem No.2
Se davnega marca al tko nekak sem imel na C: w98 in to je bilo to. Nato sem si gor vrgel se w2k na F: ( zadnja particija ). Vse ok, na zacetku mas na izbiro, kere winse bi rad zalaufal. Potem pa enkrat poleti hocem nadgradit driver za printer in scanner v w98 in ta se...ne zalaufa vec. Recem si:"ja, ok, kaj cmo" in pac pustim, da mi na zacetku se vedno mori, kaj naj izberem ( w98/w2k). Danes pa sem si gor vrgel XP, a tista izbira se vedno ostaja. Kako se je znebim? Ker dejansko sm ze na C: delitnu winse... pa ne vem vec kaj narest.
hvala za vse odgovore.
...
Modri dirkač ::
Najdi file boot.ini (mislim da je zagotovo skrit file) in tam pobriši Win98.
Everybody lies!
ToniT ::
No1:
Poglej v register in tam pošči ključ:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
notri so našteti programi, ki se ti zaženejo ob startupu.
No:2
Glej zgoraj
Poglej v register in tam pošči ključ:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
notri so našteti programi, ki se ti zaženejo ob startupu.
No:2
Glej zgoraj
Kot laik za take zadeve, nisem nasel ne boot.ini ( sm isku med skritimi ), niti ne vem, kje najdt ta register...so, help me please ..
...
ABX ::
Pozabi na vse in ne tikaj nič.
Če pa hočeš ponovno namestit win pa mirno naprej
boot.ini
Explorer-->Tools-->Folder Options-->View-->Hide protected operating system
register
Start-->Run-->regedit
Če pa hočeš ponovno namestit win pa mirno naprej
boot.ini
Explorer-->Tools-->Folder Options-->View-->Hide protected operating system
register
Start-->Run-->regedit
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
a ne no.... K mi ze dopizduje vse. Un registr sm najdu, ma tm ni znakov o system32....Sej, jest dejansko bi formatnu inu C: inu F: , sam c: mi ne pusti formatirat....
...
ABX ::
Skrji se za vogalom in ko windows pogleda stran na hitro pritisni format c:
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
hahaha, so not funny. Ma, jebiga...bom pa pac mel tko k je zdej, sej se ne sekiram prevec..
...
Matek ::
Probaj napisat msconfig v Run... polje v Start meniju, daj startup in tam odkljukaj, kar nočeš met.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1387) | lovro1a |
» | windows xp professionalOddelek: Operacijski sistemi | 1098 (1015) | andi5 |
» | Autoexec.batOddelek: Operacijski sistemi | 1871 (1653) | alien-w |
» | boot.ini ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1217) | bastadu |
» | sesut W98 v dual boot konfiguracijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1292 (1203) | ferjan |