Forum » Pomoč in nasveti » Problem... sumim maticno
Problem... sumim maticno
-=OL=- ::
tako dans sem dal graficno ven mal spucal pa nanovo dal termalno gor... vrzem notri...
nic. clear cmos.. ok se prizge tista lepa fotka ko pise gor LAN PARTY nF4 ... in tam ostane. na maticni ostane prizgana ena lucka.. pomeni da je error prepoznati graficno? nekaj taksnega.. ok sem poskusal za 9200SE na PCI vodilu. in zacuda naredi isto :S meni nic jasno. slednja dela brez problema na fotrovem kompu.. 7800 bom probal enkrat se drugje... ampak sumim maticno. kaj vi mislite?
aja maticna je DFI nF4 ultra-d, graficna asus 7800gtx, rami mushkin redline xp4000, proc opteron 170.. vse je delalo dokler nisem dal grafcne ven.
LP
nic. clear cmos.. ok se prizge tista lepa fotka ko pise gor LAN PARTY nF4 ... in tam ostane. na maticni ostane prizgana ena lucka.. pomeni da je error prepoznati graficno? nekaj taksnega.. ok sem poskusal za 9200SE na PCI vodilu. in zacuda naredi isto :S meni nic jasno. slednja dela brez problema na fotrovem kompu.. 7800 bom probal enkrat se drugje... ampak sumim maticno. kaj vi mislite?
aja maticna je DFI nF4 ultra-d, graficna asus 7800gtx, rami mushkin redline xp4000, proc opteron 170.. vse je delalo dokler nisem dal grafcne ven.
LP
iMark ::
Jst sm mew podobn primer sam de je šlo za notranji modem. Sm ga daw vn.... pol spet notr in se hočem povezat in mi napiše da ni zaznan modem. Pol sm ugasnu pc, sklopu še napajalnik dal vn kartico in pol spet notr, nazaj uklopu napajalnik in zagnal comp, pol mi je pa delalo ok. Probi ugasnt napajalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj spremeniti?Oddelek: Kaj kupiti | 1602 (1350) | GrimReaper |
» | Kaj pravite na tole konfiguracijo ???Oddelek: Kaj kupiti | 1465 (1094) | Dines |
» | Ocena Konfiguracije - X2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4891 (3517) | mate2006 |
» | Najboljši namizni računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2893 (2602) | nodes |
» | Po nadgradnji comp ne mrdneOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (870) | bedanc |