Forum » Pomoč in nasveti » Bančni certifikat
Bančni certifikat
milko27 ::
Ali ima kdo kakšno idejo kako naj rešim bančni certifikat z razsutega računalnika.Windows lahko zaženem s CD ja samo katero datoteko naj vzamem da bo to delovalo na novem sistemu
kolombo ::
Če si nisi že prej izvozil certifikata, potem si ga probaj sedaj. Če se ti odpre internet explorer pojdi na Tools> Internet options> Content> Certificates. Poglej če ti pokaže certifikat in ga izvozi (Export). Naprej te vodi čarovnik.
trademark ::
Pri banki naroči nov certifikat, ki ga prejmeš v nekaj dneh, pa je problem rešen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: trademark ()
jure1825 ::
Kje si imel ta certifikat?
Če si ga imel v firefox-u potem samo tvoj firefox profil skopiraš nekam dol na usbdisk pa ga daš na drugi računalnik in dela. Mislim da je nekje v Documents and Settings/[tvoje ime]/Application Data/Mozilla/Firefox/Pro
files
Če si ga imel v firefox-u potem samo tvoj firefox profil skopiraš nekam dol na usbdisk pa ga daš na drugi računalnik in dela. Mislim da je nekje v Documents and Settings/[tvoje ime]/Application Data/Mozilla/Firefox/Pro
files
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13244 (2133) | kow |
» | Vprašanje NLB klikOddelek: Loža | 6701 (3165) | mat xxl |
» | Certifikat !Oddelek: Informacijska varnost | 9320 (4124) | SeMiNeSanja |
» | Prevzem certifikata za Klik NLBOddelek: Pomoč in nasveti | 2807 (2578) | b3D_950 |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15983 (15015) | SkIDiver |