Forum » Strojna oprema » Velikost monitorja nujno
Velikost monitorja nujno
mobil123 ::
Pozdravljeni.
Zanima me kje bi pisalo, v nastavitvah koliko je velik monitor za notebook. Kako bi vedel ali je 15. 4, ali 17". Zanima me tudi, ce je sploh mozno, da ima dell inspirion 6000, 17" monitor.
Hvala
Zanima me kje bi pisalo, v nastavitvah koliko je velik monitor za notebook. Kako bi vedel ali je 15. 4, ali 17". Zanima me tudi, ce je sploh mozno, da ima dell inspirion 6000, 17" monitor.
Hvala
- polepsalo: Stepni Volk ()
kixs ::
O kaksnih nastavitvah pa ti sanjas??? Pogledas v navodila od notebooka!
Glede na Dellovo stran, ima dejansko velikost 15,4" ... morda te je to zavedlo, da je v dobi CRT monitorjev ta velikost ustrezala 17" monitorju!
LP
Glede na Dellovo stran, ima dejansko velikost 15,4" ... morda te je to zavedlo, da je v dobi CRT monitorjev ta velikost ustrezala 17" monitorju!
LP
Res hvala.
1. prenosnik mislim da nima papirjev
2. ne gram ga jast pogledat, ampak eden drugi, ki se ne spozna niti malo na prenosnike. Pomoje je zadnja stvar ki bo opazu, al je 15.4, al 17".
Clovek ki ga prodaja trdi, da ma 17", na netu pa sem nasel vse s 15.4.
Zato bi se enkrat vprasu:
1. Ali obstaja ta racunalnik s 17" monitorjem
2. Kje bi to pisalo v lastnostih/nastavitvah
Ce kdo ve odgovor na ta dva vprasanja, bi ga lepo prosil...
hvala
1. prenosnik mislim da nima papirjev
2. ne gram ga jast pogledat, ampak eden drugi, ki se ne spozna niti malo na prenosnike. Pomoje je zadnja stvar ki bo opazu, al je 15.4, al 17".
Zato bi se enkrat vprasu:
1. Ali obstaja ta racunalnik s 17" monitorjem
2. Kje bi to pisalo v lastnostih/nastavitvah
Ce kdo ve odgovor na ta dva vprasanja, bi ga lepo prosil...
hvala
MTm2H37rqt7B ::
Res je tak problem v google vpisat to ane? lenobe lene
inspirion 6000 ima 15.4" widescreen monitor
Mal vise:
Ali obstaja ta racunalnik s 17" monitorjem?
Kaj si hotu s tem povedat?
Ali obstaja ta racunalnik s 17" monitorjem?
Res je tak problem v google vpisat to ane? lenobe lene
Kaj si hotu s tem povedat?
K0K0 ::
Da ima inspirion 6000 15.4" widescreen monitor in ne 17" tko kot trdi prodajalec.
Kaj ti ni jasno?
Pomoje je prodajalec vidu da je njegov monitor malo večji kot navaden 15" in zdej misli da ima 17".
Kaj ti ni jasno?
Pomoje je prodajalec vidu da je njegov monitor malo večji kot navaden 15" in zdej misli da ima 17".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
Bi znalo bit... Ni mi cisto jasno, saj je bil kupljen v ameriki, pa pojma nimam kaksne modele majo za njihovo trzisce, pa se ce pravi, da ma 17"....
Sem pa vseeno pricakoval odgovor v bolj normalnem tonu.
Sem pa vseeno pricakoval odgovor v bolj normalnem tonu.
kixs ::
mobil123
Modele imajo v ZDA enake kot pri nas. Ce te bolj zanima, se obrni na nasega uvoznika -> FMC.
Link na FMC-ju za Inspiron 6000 Poglej pod karakteristike. Ze prej sem ti dal link od ameriskega DELL-a!
Ce je pa tisti tip se vedno v dvomih kaj prodaja, pa naj vzame meter v roke!
15,4cm x 2,54 = 39,116cm
17cm x 2,54 = 43,18cm
lp
Modele imajo v ZDA enake kot pri nas. Ce te bolj zanima, se obrni na nasega uvoznika -> FMC.
Link na FMC-ju za Inspiron 6000 Poglej pod karakteristike. Ze prej sem ti dal link od ameriskega DELL-a!
Ce je pa tisti tip se vedno v dvomih kaj prodaja, pa naj vzame meter v roke!
15,4cm x 2,54 = 39,116cm
17cm x 2,54 = 43,18cm
lp
para! ::
O fak pa kaj vse tle na slotechu ne srečaš, zadrteže, zakompleksane u nulo, ki prvo poiščejo informacijo, potem pa jokajo, ker so jo mogli poiskat namesto avtorja, mislim...neverjetno.
lp
lp
Death before dishonor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: velikost vašega prenosnikaOddelek: Novice / Ankete | 3070 (2404) | specterss |
» | Dual core prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7055 (5039) | _marko |
⊘ | Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5355 (4244) | Stepni Volk |
» | Kateri 15,4WXGA prenosnik do 250.000sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1586 (1460) | CCfly |
» | Kak fajn so widescreen notebooki?Oddelek: Kaj kupiti | 1646 (1369) | Backa |