Forum » Loža » topografske karte Udin v GK projekciji
topografske karte Udin v GK projekciji
gzibret ::
A ima kdo e-topografske karte Italije v merilu 1:50.000 ali 1:25.000?
Rabim Udine in okolico.
Najlepša hvala za pomoč!
Rabim Udine in okolico.
Najlepša hvala za pomoč!
Vse je za neki dobr!
gzibret ::
Evo, bom podal par informacij kako do teh kart, morda bo komu koristilo. Karte se dobijo na kartografskem inštitutu v Trstu. Moraš pa znati italijansko, ker tam namreč še niso čuli za Angleščino . Postopek je sledeč:
Zapelješ se v Trst, greš na ta oddelek, si izbereš liste, dobiš položnico, greš plačat na pošto, greš nazaj na oddelek, kjer to pokažeš. Oni potem te karte kar sproti natisnejo.
Počakaš 2 dni in karte te čakajo v Trstu.
povezava
Kontaktne osebe:
Architetto Mario Ghidini
Geom. Paolo Gregori
Telefon: 040 3774001 - 3774002
Vstopna koda za Italijo je +39!
Zapelješ se v Trst, greš na ta oddelek, si izbereš liste, dobiš položnico, greš plačat na pošto, greš nazaj na oddelek, kjer to pokažeš. Oni potem te karte kar sproti natisnejo.
Počakaš 2 dni in karte te čakajo v Trstu.
povezava
Kontaktne osebe:
Architetto Mario Ghidini
Geom. Paolo Gregori
Telefon: 040 3774001 - 3774002
Vstopna koda za Italijo je +39!
Vse je za neki dobr!
JerKoJ ::
Ce bo slucajno kdaj kaksnega zanimal za naso kokosko:
Topografski podatki (karte DTK25 in DTK50, baza zemj. imen, ceste, digitalni modeli visin, ....)
so dostopni na Geodetski upravi Slovenije ( klik), vendar je treba placat.
Postopka tocno ne vem, mislm da sem su takrat kr osebno tja, pa neki izpolnu, placu, caku, ... in dobu na CD-ju cez kaksen dan (dva). V spominu mi je ostala predvsem vlazna klet kjer izdajajo podatke in ne ravno prijazno osebje.
Topografski podatki (karte DTK25 in DTK50, baza zemj. imen, ceste, digitalni modeli visin, ....)
so dostopni na Geodetski upravi Slovenije ( klik), vendar je treba placat.
Postopka tocno ne vem, mislm da sem su takrat kr osebno tja, pa neki izpolnu, placu, caku, ... in dobu na CD-ju cez kaksen dan (dva). V spominu mi je ostala predvsem vlazna klet kjer izdajajo podatke in ne ravno prijazno osebje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TOPO SLO za ORUXMAPS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13551 (2844) | Matko |
» | Izlet v Trst iz Opčin...Oddelek: Loža | 6549 (6365) | matijadmin |
» | Kje v Italiji kupiti vstopniceOddelek: Loža | 2388 (2031) | MIHAc27 |
» | Adria vs. Ryanair - kateri je boljši?Oddelek: Loža | 5015 (4167) | BigWhale |
» | Let z letalom na Irsko.Oddelek: Loža | 4163 (2152) | MitjaM. |