Forum » Loža » MSN emoctions
MSN emoctions
Luksi ::
Ojla!
Sicer malo hecna prošnja, ampak vseeno... Lotil sem se pisanja zgodbe s pomočjo MSN emoctionsov oz. smajlijov po domače. Zdej sem pa naletel na enega, katerega nikakor ne najdem. Rabil bi dve glavci, ki si dajeta lupča, s tem, da ne sme biti animacije srčka zraven, samo, da si dasta lupčka oz. poljubljanje brez znaka ljubezni. Prebrskal sem že mnogo forumov in nisem nikjer našel Bi bilo pa fino, da so to te smajliji, ki se lepo pokažejo v MSN-ju, dost kvalitetni in veliki, ker npr., če iz slo techa ga daš v MSN, pride bolj en zmazek.
Ima kdo mogoče takega, ga lahko naloži tukaj oz. da link?
THX za pomoč in lp!
Sicer malo hecna prošnja, ampak vseeno... Lotil sem se pisanja zgodbe s pomočjo MSN emoctionsov oz. smajlijov po domače. Zdej sem pa naletel na enega, katerega nikakor ne najdem. Rabil bi dve glavci, ki si dajeta lupča, s tem, da ne sme biti animacije srčka zraven, samo, da si dasta lupčka oz. poljubljanje brez znaka ljubezni. Prebrskal sem že mnogo forumov in nisem nikjer našel Bi bilo pa fino, da so to te smajliji, ki se lepo pokažejo v MSN-ju, dost kvalitetni in veliki, ker npr., če iz slo techa ga daš v MSN, pride bolj en zmazek.
Ima kdo mogoče takega, ga lahko naloži tukaj oz. da link?
THX za pomoč in lp!
Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1184) | particle |
» | Kako lahko...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1018) | Kaličopko |
» | MSN mobileOddelek: Programska oprema | 1485 (1366) | Vanadium |
» | MSN stikiOddelek: Programska oprema | 2888 (2797) | toncek_95 |
» | shranjevanje čustvenih simbolov v MSN??Oddelek: Programska oprema | 1768 (1687) | jurre |