Forum » Programska oprema » Pokvarjen IE
Pokvarjen IE
Matthew ::
Mogoce kdo prepozna to tezavo in kako pomaga ...
Mogle so se mi ocitno pokvart neke nastavitve v IE, ker:
- v vnosna polja (npr. forumi) ne morem pisati sumnikov. Drugace lepo delujejo - encoding je cist kul. Tipkovnica in crke povsod drugje pravilno delujejo in jezik in reginalne nastavitve mam vse nastavlen na SLO
- v zgornji vrstici, kjer pise naslov strani, se prikaze samo prva crka (primer: stran na www2.shrani.si)
Obcutek imam, da sem enkrat pritisnil neko cudno kombinacijo tipk in je prislo do tega. No, upam da zna kdo pomagat.
Mogle so se mi ocitno pokvart neke nastavitve v IE, ker:
- v vnosna polja (npr. forumi) ne morem pisati sumnikov. Drugace lepo delujejo - encoding je cist kul. Tipkovnica in crke povsod drugje pravilno delujejo in jezik in reginalne nastavitve mam vse nastavlen na SLO
- v zgornji vrstici, kjer pise naslov strani, se prikaze samo prva crka (primer: stran na www2.shrani.si)
Obcutek imam, da sem enkrat pritisnil neko cudno kombinacijo tipk in je prislo do tega. No, upam da zna kdo pomagat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z FSB frekvencam - pomoč zaželjenaOddelek: Strojna oprema | 1409 (1211) | cekr |
» | povezava 2 računalnikov(kableski internet, statisčni IP)Oddelek: Omrežja in internet | 1500 (1393) | 5er--> |
» | APT mi dela problemOddelek: Operacijski sistemi | 1340 (1144) | Bug |
» | PIII multiplierOddelek: Navijanje | 1068 (984) | HyperGL |
» | Težave pri vzpostavitni klicne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1281 (1219) | Stajerc |