» »

Vrstica z bližnjicami - programček

Vrstica z bližnjicami - programček

Stajerc ::

Googlam pa ne najdem programa ki bi naredil v windowsih vrstico z ikonami bližnjic do raznih programov.

Samo to da bi lahko bližnjice dodajal in nič drugega. Da bi tista vrstica ob zagonu rabla minimalna sistemska sredstva in da bi jo lahko dal v zagon.

Kaka ideja?
Have a nice day.

Ziga Dolhar ::

Nekje na disku ustvariš mapo "Moj pr0n", vanj pomečeš bližnjice, nato pa desno klikneš na opravilno vrstico -> Toolbars -> New Toolbar ... in se poigraš.
https://dolhar.si/

Super nasvet samo je ena težava,

Jaz bi rabil to kot samostoja vrstica, se pravi če zaprem explorer.exe proces mi zapre dol tudi taskbar in s tem tudi to vrstico z bližnjicami,

Jaz bi pa ravno zato rabil to vrstico z bljižnicami da ostane kot neke vrse preprost grafični vmesnik z bljižnicami na namizju ki vzame zelo malo sistemskih sredstev.

Sem našel en in edini taki programček sam je malenkost preveč amaterski za uporabo.
Have a nice day.

pyo_xo ::

sam sem pred casom uporabljal program toolbar2000, kar je verjetno to kar ti isces...si ga lahko z nekaj sprestnosti lepo prilagodis
svetujem pa ti, da raje uporabljas quich lunch v windowsih in po potrebi razsiris opravilno vrstico-ne bo dodatnih k zrlo;)
We are all geniuses up to the age of ten.

Težava je ker mam izklopljeno opravilno vrstico ;) Mam zaj en programček ki je dokaj soliden za to kaj potrebujem. Hvala za vse odgovore.
Have a nice day.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8323120 (20142) darkolord
»

Prve pregledne verzije Windows 8 za razvijalce

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
4114561 (11403) matejdro
»

ikona za namizje

Oddelek: Pomoč in nasveti
111782 (1564) Mag!C
»

Taskbar