Forum » Omrežja in internet » mirc ne dela mam win xp
mirc ne dela mam win xp
zadnji ::
Imam miRC v5.91t in kot IRC Server dam
IRC Server:irc.arnes.si ali irc.siol.net
port:6667
ko dam connect mi noce
zagnati ta irc server napise mi:
kaj bi lahko bilo narobe imam WinXp pro localno sem povezan z drugim racunalnikom
in keri irc serverji so poleg irc.arnes.si in irc.siol.net probal sem tudi ze s prejsnimi verzijami miRCa za odgvor se iskreno zahvaljujem
IRC Server:irc.arnes.si ali irc.siol.net
port:6667
ko dam connect mi noce
zagnati ta irc server napise mi:
kaj bi lahko bilo narobe imam WinXp pro localno sem povezan z drugim racunalnikom
in keri irc serverji so poleg irc.arnes.si in irc.siol.net probal sem tudi ze s prejsnimi verzijami miRCa za odgvor se iskreno zahvaljujem
DC- ::
Maš firewall ukloplen ?
Včasih majo WinXP probleme z ircem če ne odpreš 113 porta za identd
DC-
Včasih majo WinXP probleme z ircem če ne odpreš 113 porta za identd
DC-
AfganistancOsama ::
a ti slucajn napise prekinitev povezave za irc serverje pa nc ne vem
I am little TALIBAN coming from AFGANISTAN
fRiK0 ::
Torej štos je v tem da moraš napisat kako te zavrne pa po moje maš firewall on Xp ukloplen jaz sem mel pa sem izklopu k je nadležna zadeva. Drugač pa irc.siol.net ne obstava več. Najhitrejši SLO server je irc.kks.net pol je irc.link.si na zadnjem mestu je pa irc.arnes.si osebno ti najbolj priporočam irc.kks.net meni najhitreje dela.
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
DC- ::
friko irc.kks.net je uresnic irc.uni-mb.si in je najbl hitr v večini primerov za mariborske uporabnike. V lj men bolš dela irc.link.si (Kadar nima problemov kot zadne čase)
DC-
DC-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Irc portOddelek: Omrežja in internet | 1903 (1673) | Cokolesnik |
» | MI lahko edn pomaga...IRCOddelek: Omrežja in internet | 1879 (1734) | Jakka |
» | Noče se mi povezati na mircOddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (981) | MrX |
» | Slovenski IRC serverjiOddelek: Omrežja in internet | 3737 (3537) | Soprano |
» | mIRC in DownloadOddelek: Omrežja in internet | 1427 (1205) | pozorhudmaček |