Forum » Kaj kupiti » Keri hladilnik za proc kupiti?
Keri hladilnik za proc kupiti?
gandolfini ::
Zanimajo me vase izkusnje z naslednjimi hladilniki:
- Scythe SHOGUN
- Scythe NINJA SCNJ-1000 PLUS
- Zalman CNPS9500 LED
Zdaj mam Zalman CNPS 7700-AL-CU, menjujem pa ohišje in bi rad menjal še proc. hladilnik, kupil pa bom enga izmed zgornjih treh. Mal sem gledal ze teste, sam se se kar ne morem odlocit! zato me zanimajo vase izkusnje.
LP, miha
- Scythe SHOGUN
- Scythe NINJA SCNJ-1000 PLUS
- Zalman CNPS9500 LED
Zdaj mam Zalman CNPS 7700-AL-CU, menjujem pa ohišje in bi rad menjal še proc. hladilnik, kupil pa bom enga izmed zgornjih treh. Mal sem gledal ze teste, sam se se kar ne morem odlocit! zato me zanimajo vase izkusnje.
LP, miha
gandolfini ::
O vodnem ne vem kaj dosti oz. nič. Katero vodno mi predlagaš na to ohišje Enermax CS-718-BS, mislim da to ohišje ni primerno za vodno zarad plastičnega nastavka(zračni blok), mogoče pa je?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10079 (8214) | Jst |
» | Zamenjava ventilatorja za procesorOddelek: Kaj kupiti | 2038 (1776) | AndrewSmith |
» | katero tiho ohisje brez sprednjih vratOddelek: Kaj kupiti | 1244 (1034) | gregor |
» | Ker hladilnik za P4 socket 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1763 (1681) | odfukanc |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1414 (1381) | AndrewSmith |