Forum » Navijanje » Navijanje laptopa ACER TravelMate 4064
Navijanje laptopa ACER TravelMate 4064
JIM22 ::
Zanima me kater program bi bil ok za navit laptop(vsaj malo)?
Tle je še slikca cpu-z, kak je proc, plata in ram.
Tle je še slikca cpu-z, kak je proc, plata in ram.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
SepoX ::
Evo, jst sm svojga navijal s tem: http://www13.plala.or.jp/setfsb/
Pošrolaj dol, tam imaš za 915 chipset navijat - probej par verzij, ena bo delala
Pošrolaj dol, tam imaš za 915 chipset navijat - probej par verzij, ena bo delala
Shadowman-x ::
Pa si siguren da bo hlajenje lahko še opravljalo svojo funkcijo, ko ga boš navil?
Težava notesnikov je v tem, da večinoma uporabljajo za prenos toplote iz CPU-ja na hladilnik srebrno folijo, kar že v osnovi ni najbolje.
Predstavljaj si, da hočeš navijati hišni računalnik z original coolerjem in originalno srebrno folijo ali originalno pasto za prevajanje toplote - ne bi prišel daleč.
Ob škodi, ki lahko pri tem nastane, se bi sam malo zamislil.
Težava notesnikov je v tem, da večinoma uporabljajo za prenos toplote iz CPU-ja na hladilnik srebrno folijo, kar že v osnovi ni najbolje.
Predstavljaj si, da hočeš navijati hišni računalnik z original coolerjem in originalno srebrno folijo ali originalno pasto za prevajanje toplote - ne bi prišel daleč.
Ob škodi, ki lahko pri tem nastane, se bi sam malo zamislil.
JIM22 ::
Evo, mal sem se igral. Na 2355mhz je bil occt stabiln in super pi 32mb tud. Pri polni obremenitvi se greje od 60C pa do 64C.
In največ kar je bil super pi 1mb stabiln(mogoče bi šlo še kak mhz gor). 32mb ni prišel do konca.
Nisem imel več časa testirat. Sem sam 3dmark2001 pognal na 2300mhz.
Tale clockgen nima možnosti da bi shranil nastavitve(da bi se ob zagonu sam računalnik navil). Bo treba drugega dobit in navit.
Aja, laptop je bil skos prikloplen na elektriko.
In največ kar je bil super pi 1mb stabiln(mogoče bi šlo še kak mhz gor). 32mb ni prišel do konca.
Nisem imel več časa testirat. Sem sam 3dmark2001 pognal na 2300mhz.
Tale clockgen nima možnosti da bi shranil nastavitve(da bi se ob zagonu sam računalnik navil). Bo treba drugega dobit in navit.
Aja, laptop je bil skos prikloplen na elektriko.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | downclockanje celerona 2.4Oddelek: Navijanje | 1393 (1036) | ReBi |
» | Bsodi (problem) 2 jurja dam tistmu k odpravi 2 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (1367) | NighthawkSLO |
» | Spolne rešitve v bodočeOddelek: Loža | 4117 (2354) | Stepni Volk |
» | Ocena Dizajna (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4669 (3579) | Tody |
» | filtracija pitne vodeOddelek: Loža | 1604 (1392) | SkIDiver |