Forum » Omrežja in internet » Ganymede822+ je router + switch kako ga uporabim
Ganymede822+ je router + switch kako ga uporabim
daskull ::
Slišal sem da se je dalo prejšnji model modema Callisto 821 odkleniti in uporabiti kot router zanima me če je to možno tudi pri Ganymede 822+. Zanima me IP routerja in login podatki
HVALA
HVALA
Umri ob pravem času - NIETZSCHE
rebro ::
mene tudi, sedaj imam začasno sicer Callistota, vendar kmalu dobim nazaj Ganymeda in bi ga malo pokonfiguriral
Prosim za login podatke, če ima kateri, imam siolov modri paket
Hvala!...LP, Rebro
Prosim za login podatke, če ima kateri, imam siolov modri paket
Hvala!...LP, Rebro
#000000 ::
user: admin
pass" las6d9kj69se
mislim da je nekaj tudi v *tej temi* je pa garant nekje na slo-tech opisana cela procedura. LP
pass" las6d9kj69se
mislim da je nekaj tudi v *tej temi* je pa garant nekje na slo-tech opisana cela procedura. LP
Klemzz ::
pr ganymedu 822+ je 192.168.1.1 dostop do routerja uporabniško ime pa geslo sta pa user, so pa tut navodila za tale ganymede u uni modri knigci k jo dobiš zram paketa al pa tukile na tej povezavi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ganymede 822+ geslo za dostop preko HTTPOddelek: Omrežja in internet | 10591 (5629) | sergejom |
» | ADSL nastavitve za ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 5980 (4001) | Tilen |
» | Geslo za Ganymede 822+ iz VoljeOddelek: Omrežja in internet | 6775 (4388) | Tilen |
» | Win98se in adslOddelek: Pomoč in nasveti | 818 (737) | emcee |
» | Simpl omrežje z malo smeha..Oddelek: Pomoč in nasveti | 2264 (1503) | StajercSSS |