Forum » Programiranje » [C#] Prestrezanje URL linkov ob kliku na njih
[C#] Prestrezanje URL linkov ob kliku na njih
Auslander ::
Zanima me ce je ze kdo kaj podobnega delal.
In sicer, da se ob kliku na hiper povezavo v internet explorerju prebere URL, ki jo je internet explorer zahteval in si ga zapise... (podobno kot to pocnejo p2p programi, emule edonkey, overnet...)
In sicer, da se ob kliku na hiper povezavo v internet explorerju prebere URL, ki jo je internet explorer zahteval in si ga zapise... (podobno kot to pocnejo p2p programi, emule edonkey, overnet...)
CWIZO ::
Protokol, ki ga zelis hendlati moras registrirati s svojim programom.
To je nekje v registru, mal pobrskej po netu za tocna navodila.
To je nekje v registru, mal pobrskej po netu za tocna navodila.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Auslander ::
tnx...
ceprav, ni cisto tisto kar sem iskal, ampak se da tudi na ta nacin resit.....
ce koga zanima, tule je resitev:
ceprav, ni cisto tisto kar sem iskal, ampak se da tudi na ta nacin resit.....
ce koga zanima, tule je resitev:
namespace GetEd2k { public partial class Form1 : Form { public Form1(string[] Args) { InitializeComponent(); foreach(string Arg in Args) { listBox1.Items.Add(Arg); } } private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string Path; Path=Application.ExecutablePath; Microsoft.Win32.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ed2k","URL Protocol", ""); Microsoft.Win32.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ed2k\\DefaultIcon", "", Path); Microsoft.Win32.Registry.SetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ed2k\\Shell\\open\\command", "", Path+" %1"); } }
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Undo za ComboFixOddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1519) | MrStein |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1838) | K0K0 |
» | registry delete?Oddelek: Programiranje | 955 (781) | StratOS |
» | Ne morem izbrisati nekaterih datotek v windowsih XP!!! pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2427 (2337) | iration |
» | Shareaza je muli "uničila" ED2k linke :((Oddelek: Omrežja in internet | 1648 (1466) | V-i-p |