Forum » Kaj kupiti » brezžični handset za voip telefonijo ??
brezžični handset za voip telefonijo ??
#000000 ::
Ker veliko uporabljam VoIP telefonijo, vsaj 1-2 uri dnevno, včasih tudi več, ne maram USB telefona, ampak so mi slušalke najboljša rešitev, ampak ko grem npr. kaj iskat v drug prostor, al pa moram karkoli naredit , takrat me moti kabel, kar tud ni tak problem preklopim pač na zvočnike, ampak če grem ven iz prostora je pa res konc. Torej rabil bi en dober in ne predrag handset (slušalk-e + mikrofon ki bi bil brezžičen, tko kot npr. za mobitele, blutoth al kako že, samo da bi jest to uporablju za VoIP (al pa googletalk ipd. No sej mal sem iskal ampak nisem najdu še nič edin (unga iz funny link's)
Mislm a bi se dal to nekako speljat preko recimo blututh slušalke od mobitela ?? Hvala za vsak nasvet. LP
Mislm a bi se dal to nekako speljat preko recimo blututh slušalke od mobitela ?? Hvala za vsak nasvet. LP
SimplTech ::
Seveda lahko problem rešiš s pomočjo bluetooth slušalke za mobitel. Potrebuješ samo bluetooth USB vmesnik za računalnik (ti so relativno poceni, saj jih najdeš že na 4000 - 5000 sit).
Potrebno je samo namestiti bluetoothe USB vmesnik in potem še malo potrpljenja z nastvaljanjem vsega skupaj. Če uporabljaš Skype si za nastavitve oglej tale dober vodič: This is how to make a Bluetooth headset work with XP SP2
Potrebno je samo namestiti bluetoothe USB vmesnik in potem še malo potrpljenja z nastvaljanjem vsega skupaj. Če uporabljaš Skype si za nastavitve oglej tale dober vodič: This is how to make a Bluetooth headset work with XP SP2
#000000 ::
U super, se pravi da bi lahko za ene 20.000 sit prišel skoz, edino tole še, kolk majo te bluetooth zadeve dometa, bi npr. lahko šel v drg štuk bajte in bi delal al pa če obstajajo kakšne dodatne antene ipd. da se bi lahko res šetu po več prostorih ??
SimplTech Hvala zaenkrat. LP
SimplTech Hvala zaenkrat. LP
SimplTech ::
Zdej mislim da imaš 20.000 sit celo preveč (razen če nisi zahteven). Recimo dobro slušalko dobiš že za 9.000 sit, recimo Logitech Mobile Freedom Headset Bluetooth (info in nakup: Logitech Mobile Freedom Headset. USB adapterje pa dobiš že za slabih 5k SIT - USB Bluetooth adapter LevelOne class 1
Glede dometa je pa mislim da odvisno precej od slušalke. Vsaj pri kombinaciji GSM + slušalka je tako. Jaz imam zgoraj omenjeno slušalko in jo lahko uporabljam tudi nekaj metrov okoli avta (GSM je pa v njem). Za povečevanje dometa teh naprav pa ne vem ali se da ali ne. Mogoče bo še kdo na forumu vedel kaj več ali pa malo poglej z googlom.
Glede dometa je pa mislim da odvisno precej od slušalke. Vsaj pri kombinaciji GSM + slušalka je tako. Jaz imam zgoraj omenjeno slušalko in jo lahko uporabljam tudi nekaj metrov okoli avta (GSM je pa v njem). Za povečevanje dometa teh naprav pa ne vem ali se da ali ne. Mogoče bo še kdo na forumu vedel kaj več ali pa malo poglej z googlom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/MikrofonOddelek: Kaj kupiti | 5043 (4662) | k4vz0024 |
» | Katere 5.1 slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2346 (2040) | Bobb |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1388 (1331) | Ted |
» | Katere slušalke kupiti (+mikrofon)?Oddelek: Kaj kupiti | 1614 (1533) | joker16_7 |
» | Izbiram med Mp3 playerji--->prosim svetujte mi (do 20.000 SIT)Oddelek: Kaj kupiti | 2067 (1881) | d3k0 |