Forum » Operacijski sistemi » Neprijetne zadeve v Win XP
Neprijetne zadeve v Win XP
trilko ::
Ravnkar sem jih instalirov (XPje) pa me ene par stvari ful mot.
1. Zip fajli se v Explorerju pojavljajo kot folderji na koncu folderja v katerem so.
2. Kaj za vrage je v skritem direktoriju System Volume Information, ki zasede vec kot 1.3 giga!!!
3. Na rootu je skrit file pagefile.sys, ki zasede okrog 400 mega.
Pa kwa si misle ta Mikro&soft?
1. Zip fajli se v Explorerju pojavljajo kot folderji na koncu folderja v katerem so.
2. Kaj za vrage je v skritem direktoriju System Volume Information, ki zasede vec kot 1.3 giga!!!
3. Na rootu je skrit file pagefile.sys, ki zasede okrog 400 mega.
Pa kwa si misle ta Mikro&soft?
Yurko ::
pagefile.sys je swap datoteka, ki je odvisna od količine rama v tvojem abaku (ponavadi ram*2). Lahko jo zmanjšaš, ampak ni priporočljivo.
V direktoriju SVI pa je najbrž System Restore, ki pa ga lahko v ContolPanelu izključiš.
LP, Yurko
V direktoriju SVI pa je najbrž System Restore, ki pa ga lahko v ContolPanelu izključiš.
LP, Yurko
BlackHole ::
In tudi tisti integriran zip (ki je res bedarija) se da izključit, samo ti ne znam točno povedat kako (ukaz v komandni vrstici je).
ABX ::
Desni klik na System Volume Information --> security in tu notri dodaj sebe.
Sicer pa ta restore disablaš pobrišeš cel dir in zapečeš image z ghost, ker zaseda manj in naredi backup vsega.
Sicer pa lahko določiš tudi kolko % naj ti zaseda ta System restore.
Sicer pa ta restore disablaš pobrišeš cel dir in zapečeš image z ghost, ker zaseda manj in naredi backup vsega.
Sicer pa lahko določiš tudi kolko % naj ti zaseda ta System restore.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniran disk "večji" od originalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1234) | broken/link |
» | Premalo prostora na C:\ diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3731 (3347) | Invictus |
» | kam mi gre 30gb podatkov na ssdju?Oddelek: Programska oprema | 2343 (1636) | Phantomeye |
» | Kam gre 1gb diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1588) | alum |
» | XP-ji nocejo videt banalnih filetovOddelek: Pomoč in nasveti | 833 (701) | AngelOfDeath |