Forum » Pomoč in nasveti » Problem z USB kjučem!
Problem z USB kjučem!
donstojko ::
V službi sem na usb ključ posnel podatke, zdaj mi jih pa doma ne pokaže. Na lastnosti(usb) je pa disk(usb) poln. Kaj narediti?
hvala
hvala
kuglvinkl ::
Se pravi, ko si prenesel podatke, si ga samo ven potegnil?
Your focus determines your reallity
Highlag ::
Si uporabil postopek za odklop ključa preden si ga iztaknil iz USB reže?
USB ključ moraš najprej ustaviti, šele potem ga lahko iztakneš. Drugače so podatki kot si spoznal neberljivi. (Včasih)
Z levo tipko klikneš na ikonico v tray-u, in izbereš safely remove USB mass storage device. Potem ga iztakneš.
USB ključ moraš najprej ustaviti, šele potem ga lahko iztakneš. Drugače so podatki kot si spoznal neberljivi. (Včasih)
Z levo tipko klikneš na ikonico v tray-u, in izbereš safely remove USB mass storage device. Potem ga iztakneš.
Never trust a computer you can't throw out a window
ne, nisem vedel zato, še bolj verjetno je tudi ker je bil dokaj poln. je kaka rešitev, da dobim podatke dol, ker mi pa na lastnostih kaže da je poln.?
Highlag ::
Če imaš kakšno orodje za reševanje podatkov z diskov....
Never trust a computer you can't throw out a window
nek program sem najdel, pa je najdel podatke, sam preden jih hoče recovery, prikaže PAY.
ve kdo za kej zastojn?
ve kdo za kej zastojn?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux Lubuntu - pomoč pri inštalaciji dmsetupOddelek: Operacijski sistemi | 1927 (1475) | diler515 |
» | USB ključ prepozna kot DVD/CD ROM enotoOddelek: Pomoč in nasveti | 2742 (2561) | hojnikb |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3843 (3323) | energetik |
» | Usb ključ 16giga in veliki fajli in direktorijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2410 (2167) | T_F_7 |
» | USB naprav ne morem varno odstranitiOddelek: Strojna oprema | 1030 (1030) | imagodei |