Forum » Programska oprema » kako odinštalirat firefox
kako odinštalirat firefox
Tody ::
Hey !
Hočem na novo inštalirat firefox pa mi nikakor ne rata. ČE odinštaliram in zbrišem vso zgodovino in poženem reg cliner in namestim FF na drugo mesto, mi po ponovni namestitvi FF ohrani še vse bookmarse vse skine in podobno navlako katere se hočem znebit... Torej kje počistit zadevo ?
Hočem na novo inštalirat firefox pa mi nikakor ne rata. ČE odinštaliram in zbrišem vso zgodovino in poženem reg cliner in namestim FF na drugo mesto, mi po ponovni namestitvi FF ohrani še vse bookmarse vse skine in podobno navlako katere se hočem znebit... Torej kje počistit zadevo ?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
kronik ::
C:\Documents and Settings\*username*\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
aljazh ::
Izbriši profil, ki ga Firefox ustvari v C:\Documents and settings\Uporabnško ime\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles.
Lahko izbrišeš tudi celoten direktorij "Mozilla". V njem so namreč datoteke, v katere Firefox zapisuje nastavitve, bookmarke, ipd. Tega direktorija ti uninstall ne izbriše.
Edit: Me je Kronik prehitel.
Lahko izbrišeš tudi celoten direktorij "Mozilla". V njem so namreč datoteke, v katere Firefox zapisuje nastavitve, bookmarke, ipd. Tega direktorija ti uninstall ne izbriše.
Edit: Me je Kronik prehitel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljazh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti certifikat direkt iz diska?Oddelek: Programska oprema | 1884 (1633) | Company |
» | MozillaOddelek: Pomoč in nasveti | 26629 (26589) | kezoj |
» | Firefoxu se meša - pomagajteOddelek: Programska oprema | 1257 (1146) | veteran |
» | Mozilla firefox mi šteka!Oddelek: Programska oprema | 4358 (3935) | jan01 |
» | pozabil geslo za firefoXOddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1222) | portugal |