Forum » Igre » Rekordi pri Ski Jumping 2006(RTL)
Rekordi pri Ski Jumping 2006(RTL)
iNooby ::
mene pa zanima kakšne rekorde mate kaj pri rtl-ovih skokih(če kaj špilate)? moj trenutni rekord v planici je 211.5 m
lp
lp
Haters gonna hate...
Michaelosz ::
213m s pristankom, sem pa že leto okrog 215 samo nisem pristal. Morem pa rečt da je 2006-ka dost boljša od 2005.
Dare ::
Samo eno vprašanje. Včeraj se mi je nenadoma pojavil zamik pri komandah z miško. Ko skočim in potegnem miško nazaj mi ne reagira takoj. Ali je še kdo opazil kaj pdobnega?. Drugače je pa igra super.
Michaelosz ::
Ne nimam takih problemov. Če maš optično miško je mogoče lahko zaradi podlage. Pa samo pri odrivu ali pri prisanku tudi?
iNooby ::
Jaz tud ne vem, mogoče je to kar je že MIchael povedal, al pa si mogoče moreš nastavit občutljivost miške, ne vem
Haters gonna hate...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izstrelitev vesoljske tovorne ladje Dragon uspešna, mehak pristanek Falcona 9 pa neOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14141 (9428) | MrStein |
» | Darkstar one - obtičal na mestuOddelek: Igre | 1555 (938) | twiks |
» | Google Earth Flight SimulatorOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11059 (9206) | kanzyani |
» | Deluxe ski jump končno (DSJ 3)Oddelek: Igre | 15579 (6264) | _EN_ |
» | Obletnica pristanka na Luni in še česa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7806 (5981) | MrStein |