Forum » Strojna oprema » Tiskalnik ne brizga črnila
Tiskalnik ne brizga črnila
WeeZard ::
Po približno 3-4 mesecih ne-tiskanja sem ponovno vklopil printer in želel nekaj natisnit. Printer dela lepo tako kot mora (kot je včasih), sam ven pa pridejo snežno bele strani. Zamenjal sem kartušo (original) a problem ostaja.
Ima mogoče kdo idejo kaj se je zgodilo? Predvidevam, da se je kaj "zasušilo" zarad predolge neuporabe. A je možno to popravit doma (na servis se ga ne splača vozit) ?
Ima mogoče kdo idejo kaj se je zgodilo? Predvidevam, da se je kaj "zasušilo" zarad predolge neuporabe. A je možno to popravit doma (na servis se ga ne splača vozit) ?
SavoS ::
Ja fajn bi bilo, če bi vsaj napisal katere firme printer imaš!
Predvidevam Epson in se ti je glava malo zasušila........idi pod nastavitve tvoje printerja in daj očistiti glavo in to 2 ali 3 krat zaporedoma....pa vsakič vmes natisni preizkusno stran....aja to se naredi z programom, da slučajno nebi šel glave ven jemat
torej Start ->nastavitve -> tiskalniki in faksi ->desni klik na tvoj printer ->sedaj pa najdi pod utilities ali pa pod orodja
Predvidevam Epson in se ti je glava malo zasušila........idi pod nastavitve tvoje printerja in daj očistiti glavo in to 2 ali 3 krat zaporedoma....pa vsakič vmes natisni preizkusno stran....aja to se naredi z programom, da slučajno nebi šel glave ven jemat
torej Start ->nastavitve -> tiskalniki in faksi ->desni klik na tvoj printer ->sedaj pa najdi pod utilities ali pa pod orodja
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
WeeZard ::
O hudo ej, res je pomagal, da sem 3x spucal glavo. Prej sem jo sam enkrat pa mi ni potegnl, da bi jo mogoče 2x alpa 3x. Ful hvala za nasvet ;)
Drgač pa Cannon S400.
Drgač pa Cannon S400.
SavoS ::
No super!
Glavno da sedaj dela in si prišparal vsaj 5k sit za servis, kjer bi storili enako......
EDIT : V prihodnje ti predlagam, da vsaj enkrat na teden izpiši vsaj eno stran.... magari testno......
Glavno da sedaj dela in si prišparal vsaj 5k sit za servis, kjer bi storili enako......
EDIT : V prihodnje ti predlagam, da vsaj enkrat na teden izpiši vsaj eno stran.... magari testno......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SavoS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mrežni čb laser za 3000 straniOddelek: Kaj kupiti | 625 (447) | starfotr |
» | servis tiskalnikovOddelek: Strojna oprema | 1950 (1539) | franckranc |
» | Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..Oddelek: Strojna oprema | 13767 (7834) | mulc007 |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23055 (15329) | Spock83 |
» | Koliko barve porabi tiskalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2814 (2532) | |GrEgOr| |