» »

Tiskalnik ne brizga črnila

Tiskalnik ne brizga črnila

WeeZard ::

Po približno 3-4 mesecih ne-tiskanja sem ponovno vklopil printer in želel nekaj natisnit. Printer dela lepo tako kot mora (kot je včasih), sam ven pa pridejo snežno bele strani. Zamenjal sem kartušo (original) a problem ostaja.

Ima mogoče kdo idejo kaj se je zgodilo? Predvidevam, da se je kaj "zasušilo" zarad predolge neuporabe. A je možno to popravit doma (na servis se ga ne splača vozit) ?

SavoS ::

Ja fajn bi bilo, če bi vsaj napisal katere firme printer imaš!
Predvidevam Epson in se ti je glava malo zasušila........idi pod nastavitve tvoje printerja in daj očistiti glavo in to 2 ali 3 krat zaporedoma....pa vsakič vmes natisni preizkusno stran....aja to se naredi z programom, da slučajno nebi šel glave ven jemat :D

torej Start ->nastavitve -> tiskalniki in faksi ->desni klik na tvoj printer ->sedaj pa najdi pod utilities ali pa pod orodja
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

WeeZard ::

O hudo ej, res je pomagal, da sem 3x spucal glavo. Prej sem jo sam enkrat pa mi ni potegnl, da bi jo mogoče 2x alpa 3x. Ful hvala za nasvet ;)
Drgač pa Cannon S400.

SavoS ::

No super!
Glavno da sedaj dela in si prišparal vsaj 5k sit za servis, kjer bi storili enako......;)

EDIT : V prihodnje ti predlagam, da vsaj enkrat na teden izpiši vsaj eno stran.... magari testno......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SavoS ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mrežni čb laser za 3000 strani

Oddelek: Kaj kupiti
10625 (447) starfotr
»

servis tiskalnikov

Oddelek: Strojna oprema
111950 (1539) franckranc
»

Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..

Oddelek: Strojna oprema
2213767 (7834) mulc007
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6423055 (15329) Spock83
»

Koliko barve porabi tiskalnik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
162814 (2532) |GrEgOr|

Več podobnih tem