Forum » Omrežja in internet » Povezava s strežnikom prekinjena
Povezava s strežnikom prekinjena
moochie ::
Mam težavo, ki je ne znam rešit. Nikakor ne morem prit na eno internetno stran (www.realgm.com) že ene par dni...Problem je v tem, da je to edina stran, ki ne deluje...Enostavno mi napiše "Povezava prekinjena : Povezava s strežnikom je bila prekinjena med nalaganjem...itd"...
Vem, da stran deluje, ker noben kolega nima težav. Drgač uporabljam Mozillo, ampak je isto v Explorerju in Operi...Probal sem neki spreminjat proxije, ampak ni blo nič boljš...
Zanima me, če kdo ve kje bi lahk bil problem, ker mi je ful čudno zakaj mi samo ta stran ne dela...
Hvala za pomoč!
Vem, da stran deluje, ker noben kolega nima težav. Drgač uporabljam Mozillo, ampak je isto v Explorerju in Operi...Probal sem neki spreminjat proxije, ampak ni blo nič boljš...
Zanima me, če kdo ve kje bi lahk bil problem, ker mi je ful čudno zakaj mi samo ta stran ne dela...
Hvala za pomoč!
teea ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13419 (3636) | wexor |
» | Grelne žičke za zadnjem stekluOddelek: Na cesti | 4480 (3713) | krneki0001 |
» | netstik in sparkasseOddelek: Loža | 8120 (4270) | 5er--> |
» | težave z brezžično omrežno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 3375 (2347) | frasart |
» | NLB klikOddelek: Pomoč in nasveti | 8987 (8158) | telexdell |