Forum » Kaj kupiti » Kva vi mislite?
Kva vi mislite?
Bane_ ::
Kva vi mislite o tem sistemu a bo tole slo skupej pa ce se bo dal kej navijat!
amd xp 1800+
kr7a-raid
60 gb imb 7200 obr
512 Mb DDR
WinFasti GeForce 3 Titanium 200
DVD PIONEER 116T
SB LIVE PLAYER 5.1
upam da bo kr uredu sej racun tud precej velk!
Prosim mnenja!
amd xp 1800+
kr7a-raid
60 gb imb 7200 obr
512 Mb DDR
WinFasti GeForce 3 Titanium 200
DVD PIONEER 116T
SB LIVE PLAYER 5.1
upam da bo kr uredu sej racun tud precej velk!
Prosim mnenja!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
kuglvinkl ::
dej povej kje kaniš ubost KR7
+ povej če ma tvoj fotr kakšen naftni vrelec in če mi ga lahko odstpi za 300.000 sodčkov nafte. V zameno sinu DO DASKE navijem mašino. Nice price dandanašnji.
OK, dude ni vse v komponentah. Rabiš dobro ohišje, dobro trafo, dober hladilnik, ventilatorje, t. pasto, itd, itd. Vzemi si en dan časa in za uvod preberi vsaj vse članke na Slo-Techu. Pol povpraši se strica Toma, Anandtech, Overclockers.com itd.. Kul Guide o top & low mašinah majo na Sharky Extreme.
+ povej če ma tvoj fotr kakšen naftni vrelec in če mi ga lahko odstpi za 300.000 sodčkov nafte. V zameno sinu DO DASKE navijem mašino. Nice price dandanašnji.
OK, dude ni vse v komponentah. Rabiš dobro ohišje, dobro trafo, dober hladilnik, ventilatorje, t. pasto, itd, itd. Vzemi si en dan časa in za uvod preberi vsaj vse članke na Slo-Techu. Pol povpraši se strica Toma, Anandtech, Overclockers.com itd.. Kul Guide o top & low mašinah majo na Sharky Extreme.
Your focus determines your reallity
Dami ::
KR7A Raid se da že v Nemčiji dobit za 475DM. Upam, da jo kmal tud v avstriji dobijo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Tolk keša za KR7 je jako preveč. Imam sicer Abitovo ploščo, ampak jim bom verjetno do smrti zameril to jebo z XP-ji. Trenutno se bolj nagibam k Epox 8KHA+. Le 33k SIT. In ultra hitra. Sicer pa S-T, kdaj bo test, kot je obljubljeno, če me spomin ne vara?
tha_man ::
kunglvinkl, predpostavljam da tale cena za epox 8kha+ ne velja za slovenijo, kaj?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Ne žal, ne. Po informacijah jo imajo že! v Zagrebu v neki zakotni štacni. Je pa res, da ne vem, če je davek že vključen ali ne. Bom poizkusil najti page in ti bom sporočil.
Heisenberg ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plato za 30k sitOddelek: Kaj kupiti | 1454 (1104) | schurda |
» | Kako sestaviti dober računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1746 (1507) | giuseppe |
» | EPoX 8KHA+Oddelek: Novice / Matične plošče | 1707 (1707) | Tassador |
» | katero mamo platoOddelek: Strojna oprema | 2067 (1470) | ChiefThunder |
» | EPoX 8KHA+Oddelek: Novice / Matične plošče | 1895 (1895) | mark0_xp |