» »

Wireless Pre-N Router Belkin 108Mbits/s

Wireless Pre-N Router Belkin 108Mbits/s

Joze_K ::

Belkin 108Mbits/s
Kakšen je vaš komentar na ta WLAN router?
npr. na Testberichte.de so ga kar dobro ocenili.

To je skratka sistem 3 anten / mislim, da oddajajo fazno zamaknjen signal / zato je sprejem precej hitrejši, stabilnejši in dosega večje razdalje....

Zanima me vaše mnenje... in pa ali je potrebna tudi posebna WLAN mrežna kartica / ker potem tista vgrajena v prenosniku tako ali tako ne paše / oz. je verjetno sprejem omejen - če je sploh mogoč...

na e-bayu, ga je za 60E mogoče dobiti.... :\
  • spremenil: Joze_K ()

damko ::

Živjo,

tale router imam že kakega pol leta in sem z njim kar zadovoljen. Kar se tiče signala in dometa - kapo dol.. res je fantastičen. Sicer imam še PreN laptop kartico in dela kar dobro. Poleg tega imam tudi navadno 54G pcmcia kartico in tudi ta dela dobro, sicer malenkost slabše.

Na desktop mašini imam Canyon Wf511 kartico in je signal (95%- 100%) (na razadlji 60m, dve stene), tako da PreN router dejansko dobro dela tudi z navadnimi 54G odjemalci.

Sicer pa ta router ni najbolj odporen (kot tudi večina) na P2P (eMula, torrent,..). Jaz ga uporabljam kot acces-point, za glavni router pa uporabljam kar sagem 3344 (nadgrajen firmware) in ta kombinacija dela zelo dobro.

V splošnem dober router in priporočam nakup.

LP

pujsek_ ::

Jop stvar je precej dobra za po bajti in za bližjo okolico, lahko bi reke da zadeva deluje do 30% bolje od ostalih...
Welcome shop.wlan-sat portal...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ojačanje signala WLAN

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
102337 (2054) Spajky
»

Wireless router canyon cn-wf514

Oddelek: Omrežja in internet
257307 (5312) jancus