Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje v sloveniji kupit eprome ?
Kje v sloveniji kupit eprome ?
BluPhenix ::
IC, HTE, praktično vsaka trgovina z elektronskimi elementi bi jih morala imeti.
Sicer pa tema spada v elektrotehniko in elektroniko...
Sicer pa tema spada v elektrotehniko in elektroniko...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
16F84 ::
>IC, HTE, praktično vsaka trgovina z elektronskimi elementi bi jih morala imeti.
Kar se tiče paralelnih epromov serije 27Cxxx bo kar kriza. :( Sam sem potreboval par kosov 27512 pa jih nisem uspel dobiti. Na koncu sem jih našel na nekih starih osnovnih ploščah.
Kar se tiče paralelnih epromov serije 27Cxxx bo kar kriza. :( Sam sem potreboval par kosov 27512 pa jih nisem uspel dobiti. Na koncu sem jih našel na nekih starih osnovnih ploščah.
Brane2 ::
Eh, skočiš na lokalni odpad, ki sprejema računalniško robo, bolšjak ali rač. servis in pobereš cel motrherboard z EPROMom za 500 SIT. Take zadeva so bile na starih boardih in karticah.
Sploh pa mislim, da lahko te zadeve zamenjaš s FLASHem. Nisem ziher in zagotovo je odvisno od konkretnega modela a kot vem, je FLASH namensko pin compatible z EEPROMom. RAzlikuje se ponavadi v par signalih, ki jih med branjem niti ne rabiš.
Sploh pa mislim, da lahko te zadeve zamenjaš s FLASHem. Nisem ziher in zagotovo je odvisno od konkretnega modela a kot vem, je FLASH namensko pin compatible z EEPROMom. RAzlikuje se ponavadi v par signalih, ki jih med branjem niti ne rabiš.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V kateri trgovini kupujete elektronske elemente ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2427 (2190) | T0RN4D0 |
» | conductive ink penOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1074 (1004) | SodVina |
» | Vsi uporabniki Leadtek Geforce 4 ti 4200 !!!!!!! pomagajte !!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 764 (704) | Poldy |
» | Bios kleščeOddelek: Kaj kupiti | 1867 (1536) | morphling1 |
» | kdo mi naredi...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1845 (1528) | MadMax |