» »

MTA San Andreas

MTA San Andreas

|SwightDraw| ::

Pri MTA team-u so se končno odločili izdati MTA client, ki omogoča igranje GTA San Andreas preko interneta.
Client sem preizkusil in se mi je zdel zelo dobro izdelan.Pri MTA teamu so popravili vse bugge in vse druge nepravilnosti.Kar pa me pri clientu ni razveselilo pa je to, da nima možnost igranja free mode-a.Lahko se konektaš na server, kjer je že vnaprej napravljena proga po kateri je možno samo tekmovanje.Lahko pa tudi sam ustvariš svojo progo na novem serverji.Zgleda kot, da so na free mode čisto pozabili.Upam pa, da bo izšel novi client, kjer bo možno prosto sprehajanje, saj se tam vsi, ki igrajo MTA tudi najbolj zabavajo.Tako se pričnejo ustvarjati novi teami, klani, lige, kakor smo že videli pri MTA Vice City-ju.
Kakšno je vaše mnenje ?


lp

Hux ::

Ta client je izredno slabi. Bolsi od vseh ostalih dosedanjih vendar se prevec slabi za kako koli resnejse tekovanje. Malo se kdo preblizu mimo pelje pa te katapultira ze z tira. Pa warpanja je tolko in desihrnonizacije da lahko tebi epxlodira barreil in zrusi celi pot nasprotnik pa tega sploh nebo vido in kr po luftu pelo dalje in vsi ki jim je explodiralo bodo seveda mislili da cheata.

Jaz cakam na SA:MP ki bo mel free roam. PA tudi lag zgleda dosti manjsi iz movijev v kolikor ni vse na lokalni mrezi posneto. MTA je samo razocaranje pingi so niski 50 in pod a warpa pa je kot da bi mel 1000x pa timeoute.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

Hux ::

Sem lih gledo en SA:MP beta movie ko ga je tejkno en admin neke strani ker je mel sanso spilat.
Resno mod zgleda da bo ta MTA Blue totalka pokopal. Niti ene desinhronizacije nisem vido vse lepo gladko kot da bi singleplayer spilal. Ko se tip vsede v helikopter kot sopotnik vse lepo kot da bi sam vozo ne pa oni obcutek z MTAja ko vse trese do onemoglosti. Pa tudi streljanje z movija zgleda da je pricizno ne pa strelas v njega pa nic pol pa vprasam tipa kam strelam pa rece 60 stopinj mimo. Hudo.
MTA BLue glede laga zgleda da je cisto isti kot v VCju ze.

|SwightDraw| ::

Zanimivo:)).Čisto mi je že vseeno kdo naredi San Andreas na deathmatch samo, da bo.Slišo sem, da MTA team že dela na deathmatch modu, ampak vprašanje, kako dolgo bodo potrebovali še za to.Upam, da ne spet pol leta.To tekmovanje z vozili se mi zdi popolna beda, čeprav je koliko tolikor dobro izdelano.Če bi se hotel voziti v krogih na multyplayer bi šel igrati Live for speed, kjer je vsaj neka grafika.San Andreas bi morali predvsem izdelati za množične spopade in prosto sprehajanje.Se pravi potencial je, vendar ga še niso izkoristili.

Hux ::

Nekaj sem slisal da niso ker se majo probleme z streljanjem in nasplosno sinhronizacijo. Da vozila edino kaj kolko tolko deluje. Sej zato tudi ni blo nic slik dosedaj razen avtov kak dirkajo.

Sej ti ludi ko delajo SA:MP so isti ko so tudi delali skupaj na BLue platformi in so se potem locli ker se niso strinjali z idejami kot jih blue izpeljuje. Torej to dirkanje!
Noja to je sicer iz filmov lahko sumis da majo vsi 10 pinga lol. V resnici pa bomo vidli pol. Slabse vsekakor nebo kot blue.

http://www.sa-mp.com/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

flipflop ::

Res mi ni jasn zakaj že original nima multiplayerja.;((

KTr1sk ::

Kako je zdaj s tem, a kdo igra preko interneta in če mi lahko pove z katerim modom da ga downloadam, hvala!
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gta:San Andreas:multiplayer

Oddelek: Igre
243898 (2793) __Devil__
»

Linux sendmail - Problem !!!??

Oddelek: Omrežja in internet
151878 (1639) n0name
»

je možno videti IP prispelega maila

Oddelek: Pomoč in nasveti
81966 (1777) primzx
»

Prve slike GTA: San Andreas (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7010100 (6359) BaRtMaN
»

Grand Theft Auto Vice City

Oddelek: Igre
231913 (1189) KAMERMAN

Več podobnih tem