Forum » Kaj kupiti » Obstaja pci to usb naprava ?
Obstaja pci to usb naprava ?
ronaldo ::
Imam ze vse pci reze polne, in bi zato rabil neko napravo/prikljucek, ki prikljuci recimo zvocno kartico/tv tuner na usb. Je to mozno ? In ce veste v kateri trgovini pri nas imajo ? (preko neta bi blo najbolje)
Hvala.
Hvala.
To ze vem. Torej ne preostane nic drugo kot prodati zvocno/tv tuner in kupiti tako ki je ze za usb.
Od tebe ne bi nic rad, ker nisi niti vprasanja razumel. Zato te lepo prosim da vec ne pises v tej temi ce nimaj kaj pametnega za dodat.
Povedal bom se primer: Moj pc ima 4 pci reze, in imam vse 4 naprave, problem pa je v tem, da nov pc ki ga nameravam kupiti nima sploh navadnih pci prikljuckov, ampak le pci-e.
Zato me je zanimalo ce obstaja kak prikljucek da bi vseeno lahko moje zvocne/tv tunerje prikljucil na nov pc .
Hvala vnaprej.
Povedal bom se primer: Moj pc ima 4 pci reze, in imam vse 4 naprave, problem pa je v tem, da nov pc ki ga nameravam kupiti nima sploh navadnih pci prikljuckov, ampak le pci-e.
Zato me je zanimalo ce obstaja kak prikljucek da bi vseeno lahko moje zvocne/tv tunerje prikljucil na nov pc .
Hvala vnaprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7307 (5312) | jancus |
» | Kateri disk za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1534 (1281) | zee |
» | Tiskalnik ali vecfunkcijska naprava za 30-50kOddelek: Kaj kupiti | 1727 (1596) | MEDENA |
» | Kateri barvni laserski tiskalnik za okoli 110.000 sit ?Oddelek: Kaj kupiti | 2036 (1693) | mersol |
» | Zvočniki: 5.1 ali stolp?Oddelek: Kaj kupiti | 2780 (2205) | xabre |