Forum » Kaj kupiti » Glodalec za grafiko
Glodalec za grafiko
Antonius ::
Za delo z vektorsko risarskimi programi (Draw, AC, Gimp, ..) iščem primerno miško. Klasična (800 dpi) je premalo natančna, najmanjši premik miške je že prevelik za kurzor. V ponudbah trgovine so samo klasične in igračkarske!
Tona
Tona
koyotee ::
razer dimondback ma 1600dpi, res da je namenjena za igre, sam mogoc ti bo pomagal ;)
LP
LP
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
aljazh ::
Kaj pa kakšna Wacomova grafična tablica? Sam ne grem več nazaj na miško za delo v grafičnih programih, odkar jo imam.
Poldy ::
Mislim da ni kriva miška... v windowsih si nastavi, da bo počasnejša, pa mogoče še 'lupo' uporabi, pa bo.
azeed ::
logitech g5/g7 je res zelo dobra za igre, kar pa še ne pomeni da se ne odreže odlično tudi pri grafiki - nasprotno, saj ločljivost in odzivnost sta prav tako kvaliteti, ki, poleg novih funkcij, s katerimi spreminjaš občutljivost kar direktno na miški, naredijo to miško udobno tudi za taka opravila.
You gotta say YES to another excess!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kero drago miškoOddelek: Kaj kupiti | 7382 (6416) | tikitoki |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39903 (31975) | ShowDown |
» | miška- g9 ali mxOddelek: Kaj kupiti | 1504 (1258) | tilinho20 |
» | Katero miško?Oddelek: Kaj kupiti | 2385 (1638) | kunigunda |
» | katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7887 (6048) | Meddo |