Forum » Operacijski sistemi » omrežna soseščina - izklop
omrežna soseščina - izklop
purki ::
Pozdravljeni
Zanima me na kakšen način se da v XP uredit da ne pripadaš nobeni delovni skupini oz. da si v njej "neviden", torej da te ostali ne vidijo.
Hvala za predloge, Jure
Zanima me na kakšen način se da v XP uredit da ne pripadaš nobeni delovni skupini oz. da si v njej "neviden", torej da te ostali ne vidijo.
Hvala za predloge, Jure
zee ::
izklopi file sharing in ustavi servis Server (Run->services.msc->Server->Disable).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
purki ::
Ampak ime mojega računalnika je še vedno gor, le da ko hočeš dostopat vanjga napiše ".. ni na voljo. Morda nimate dovoljenja... Storitev strežnika ni zagnana".
Uh. Moja napaka. Sej dela... TNX
Uh. Moja napaka. Sej dela... TNX
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: purki ()
Microsoft ::
Dvomim. Ker se mi zdi, da bo tak PC na broadcast zacel posiljat "announcement". Pol mas pa kak network protocol analyzer, pa vse to lahko vidis.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
jan01 ::
Mislim če bi pod lastnosti local area connection odklukal tole:
- Client for Microsoft Networks
-File and Printer Sharing for...
Lahko bi še bi ustavil(onemogočil) servis computer browser in sklopnil še netbios over tcp/ip..
Drugače pa kakšen firewall, npr zonealarma pa daš vse na hight...
- Client for Microsoft Networks
-File and Printer Sharing for...
Lahko bi še bi ustavil(onemogočil) servis computer browser in sklopnil še netbios over tcp/ip..
Drugače pa kakšen firewall, npr zonealarma pa daš vse na hight...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prokleto domace omrezje.Oddelek: Omrežja in internet | 3274 (2216) | darkolord |
» | Domače omrežje ne DELA - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1447) | hruske |
» | Luknja v požarnem zidu SP2 za Windows XPOddelek: Novice / Varnost | 3442 (3442) | Cokolesnik |
» | (LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih mapOddelek: Operacijski sistemi | 1685 (1345) | jlpktnst |
» | Windows XP mreza errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1536) | aliado |