Forum » Kaj kupiti » maxtor 250GB sata 16mb diamond -- info??
maxtor 250GB sata 16mb diamond -- info??
pharaon ::
a ma kdo ta disk? mam eno možnost dobit ta disk poceni (25k) pa me zanima kako je pri teh novejših maxtorjih, ker baje niso najbolj zanesljivi. zanima me če so glasni, kako se kej grejejo?
pharaon ::
diamondMax10 serija je to.baje se grejejo kr velik, pa še glasno ropotajo.je to res???????
mat11 ::
Jaz imam 300g, pa nimam nobenih problemov, oziroma če imaš Nforce plato ne smeš imeti vklopljenega NCQ.
mat
himera ::
Kje pa se vklopi/izklopi NCQ.
AMD64 @ FX-57
ASUS A8N-E, 2x 512 DDR500
WD Raptor 36GB + 250GB Hitachi
ASUS A8N-E, 2x 512 DDR500
WD Raptor 36GB + 250GB Hitachi
madviper ::
Mam 300GB na SATA vodilu. Glasen ni, kr ga sploh ne slišim, tudi pri polni obremenitvi še se ni oglaso. Kako je z gretjem ne vem, kr je v ohišju in se mi ne da prestavlat cele mize da bi prevero ali se fejst greje. Laufa pa že celi teden brez prestanka, vsak drugi dan je sam reset, kar praktično pomeni da je nenhno v obratovanju.
Lp, madviper
Lp, madviper
I'd like to do something crazy!
sinko999 ::
Mam ga že 3 mesece edino pri močni obremenitvi se sliši "škrabanje" drugače pa je tiho obremenitev 5* kopiranje naenkrat, mam pa ga prisilno hlajenega drugače pa ni bil vroči. Glede zanesljivosti pa je pač večna loterija ( ker vsak disk lahko crkne ) .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk 500GBOddelek: Kaj kupiti | 3762 (1989) | Deflector |
» | Kateri trdi diski so zdej in?Oddelek: Kaj kupiti | 2913 (1780) | elToro |
» | Kateri hiter SATA trdi disk kupiti (Raptor 10k obr?)?Oddelek: Kaj kupiti | 1970 (1458) | mat11 |
» | Maxtor ali HitachiOddelek: Kaj kupiti | 1757 (1187) | Dobius |
» | Še enkrat nekaj o diskihOddelek: Kaj kupiti | 1733 (1448) | zile |