Forum » Loža » Pravoslavno novo leto
Pravoslavno novo leto
nokia6310 ::
Neka ti je sa srecom.
Puno zdravlja, srece u ljubavi i sve ono sto si zelis, dovolno para i sve sto ti u zivotu zatreba.
Evo sretna ti nova 2006 od mene!
Drugače pa če mene vprašate bil sem u katastrofi na baji in blo je super! Samo da narodna svira.
P.s.
Naredu sm nov remix komada Joj rado bela rado če kdo ppozna pa je ful hudo ispadlo ker je kolce u tehno verziji.
Vglavnem vidim, da sem off topic
Puno zdravlja, srece u ljubavi i sve ono sto si zelis, dovolno para i sve sto ti u zivotu zatreba.
Evo sretna ti nova 2006 od mene!
Drugače pa če mene vprašate bil sem u katastrofi na baji in blo je super! Samo da narodna svira.
P.s.
Naredu sm nov remix komada Joj rado bela rado če kdo ppozna pa je ful hudo ispadlo ker je kolce u tehno verziji.
Vglavnem vidim, da sem off topic
Scorpia ::
a mate kake posebne namene? =) (pravoslavni..)
Drugic v dveh tednih šel r.srpsko(no recimo BiH) pa bom spet rabil cel teden da pridem k seb in da bom spet normalno spal
Drugic v dveh tednih šel r.srpsko(no recimo BiH) pa bom spet rabil cel teden da pridem k seb in da bom spet normalno spal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Novi sosedje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12183 (9510) | branimirII |
» | Nov ameriški zakonski osnutek v boju zoper piratstvoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8909 (7752) | poweroff |
» | Je ilegalno???Oddelek: Loža | 2180 (1508) | Blum |
» | eni vici o medvedu in zajcu na enmu forumu...pozabu katermuOddelek: Loža | 5649 (5217) | ali3n |
» | Daljše šaleOddelek: Loža | 2989 (2586) | Brane2 |