Forum » Programska oprema » Program za arhitekturo?
Program za arhitekturo?
Makkaba ::
Zadeva je sledeča, pred nekaj leti sem risal svojo sanjsko hiško v Arconu 3.11, ki sem ga kupil v Hofru za natanko 14,99 e, ampak seveda posodil in zdaj več ne vem komu. Skratka na netu sem si že kar nekajkrat potegnu dol omenjeni program ampak novejšo verzijo in noben ne deluje! Ne vem zakaj! Arcon uradna stran! Skratka zanima me kaj uporabljate vi in kje se da program dobit? Hvala za odgovore!
LP Makkaba
LP Makkaba
Prišel, videl, zmagal ...
Keyser Soze ::
ArchiCAD.
Če si študent, ga dobiš reci in piši zastonj. Ampak je verzija jasno označena kot študentska izdaja, tako da za profesionalno rabo ne bo(razen če želiš plačati kazen).
Kontaktiraj Pilon. Pogooglaj za njihovo spletno stran, katera mislim, da je nekaj v smislu www.archicad-si.com (sem len, pa se mi ne da preverjat).To je špica kar se tiče arhitekture.
Za bolj splošno se pa da lepo uporabit tudi recimo SketchUp, čeprav je meni osebno bolj všeč Rhino 3D. Samo nista pa zastonj.
Če si študent, ga dobiš reci in piši zastonj. Ampak je verzija jasno označena kot študentska izdaja, tako da za profesionalno rabo ne bo(razen če želiš plačati kazen).
Kontaktiraj Pilon. Pogooglaj za njihovo spletno stran, katera mislim, da je nekaj v smislu www.archicad-si.com (sem len, pa se mi ne da preverjat).To je špica kar se tiče arhitekture.
Za bolj splošno se pa da lepo uporabit tudi recimo SketchUp, čeprav je meni osebno bolj všeč Rhino 3D. Samo nista pa zastonj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16831 (15171) | strojix |
» | Dober software za interior designOddelek: Programska oprema | 1298 (1081) | Mipe |
» | Program za 3D-model hišeOddelek: Programska oprema | 20532 (6989) | amigo_no1 |
» | Pomoč pri AutoCadu ali ArchiCadOddelek: Programska oprema | 7239 (6443) | Lenc |
» | Načrt za hišo....Oddelek: Loža | 7828 (6018) | BlackCaiman |