Forum » Pomoč in nasveti » vprašanje
vprašanje
agent111 ::
HEJ!
NE se mi smejat, ampak če downloadam kakšen film, nevem kaj pomeni, če mi v detail info izpiše (nevem da je 88 failov pa 14Mb), kaj to pomeni, oziroma kako se potem da ta film gledat?
NE se mi smejat, ampak če downloadam kakšen film, nevem kaj pomeni, če mi v detail info izpiše (nevem da je 88 failov pa 14Mb), kaj to pomeni, oziroma kako se potem da ta film gledat?
iggy ::
Hm gremo stavt koliko časa bo še do zaklepa? 5 min pravm!
Drgač pa uporab winrar sine! več ne povem!
Drgač pa uporab winrar sine! več ne povem!
Hey, you're fat!
#000000 ::
Ma zakaj zaklent, sej ni omenu da bo kej piratiziral, btw maš en kup strani kjer si lahko dokumentarce ipd. download-aš preko HTTP,FTP in velikokrat tudi prek torrenta, al pa npr. večino linux-distribucij je poleg ostalega javno dostopno tudi prek torrent omrežja.
Aja klik tukaj in si snami program winrar v slovenščini (dela 45 dni) ko boš instaliral, se ti bodo te fajli kere omenjaš spremenil v (knjigam podobne ikonce) nakar dvoklikni na file in odpakiralo ti bo vse po vrsti. LP
edit: da podkrepim mojo trditev je tukaj Link do filma
FAHRENHEIT 9/11 ki je na voljo zastonj prek torrent omrežja.
Aja klik tukaj in si snami program winrar v slovenščini (dela 45 dni) ko boš instaliral, se ti bodo te fajli kere omenjaš spremenil v (knjigam podobne ikonce) nakar dvoklikni na file in odpakiralo ti bo vse po vrsti. LP
edit: da podkrepim mojo trditev je tukaj Link do filma
FAHRENHEIT 9/11 ki je na voljo zastonj prek torrent omrežja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Ja sej odrarat že znam, ampak kaj potem. Kako bi jaz potem gledal ta film, v kakšnem formatu je, tega ne razumem.
Pa hvala za pomoč.
Pa hvala za pomoč.
Gwanaroth ::
DLjal boš 88 fajlov z imeni blabla.r00, blabla.r01, blabla.r02... do blabla.r87.
Odpreš taprvi file [blabla.r00] in notri boš videl nekaj takega:
*blabla.avi < - >
To extractaš in winrar ti iz vseh 88 14mb arhivov naredi skupaj en .avi oz. .mpeg ...odvisno od filma.
Odpreš taprvi file [blabla.r00] in notri boš videl nekaj takega:
*blabla.avi < - >
To extractaš in winrar ti iz vseh 88 14mb arhivov naredi skupaj en .avi oz. .mpeg ...odvisno od filma.
Lights often keep secret hypnosis..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gwanaroth ()
Aga potem vbistvu lahko winrar uporabiš za razbit večje faile na manjše, in potem to odraraš in spet združiš, če prav razumeme. Hvala za to informacijo.
Pa lep dan vsem!
Pa lep dan vsem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dropbox vprašanje ?Oddelek: Omrežja in internet | 7078 (5348) | fulgur |
» | Kje shraniti 817MB datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5067 (3709) | CaqKa |
» | Kako stisnit (Zrarat) datoteko veliko 700mb na 20mb???Oddelek: Pomoč in nasveti | 4833 (4307) | StratOS |
» | S katerim programom gledati dvd formatOddelek: Programska oprema | 1318 (1231) | jan01 |
» | bittorrent se ne da odpretOddelek: Omrežja in internet | 863 (787) | cortez |