Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti folijo za tiskanje na tiskalnik
Kje kupiti folijo za tiskanje na tiskalnik
levjos ::
Več glav več ve, zato sprašujem cenjene forumske kolege, kje dobiti papir oziroma folijo, ali podoben material, da bi si na tiskalnik (CANON IP 4000) natiskal npr. sliko in jo nato prenesel na majico,ali na podoben material. Tiskalnik je zelo dober, lepo mi tiska, vidim majice z različnimi motivi pa bi si še jaz kaj takega omislil. Seveda se ne mislim s tem profesionalno ukvarjati, temveč npr. kolega ima rojstni dan, pa mu za "hec" natiskam npr. smeškote v polkrogu, s šaljivim tekstom. A bi šlo?. Za vsak nasvet se vam najlepše zahvaljujem.
levjos
SimplTech ::
Mislim, da boš v kakšni boljše založeni papirnici ali knjigarni našel to kar iščeš. Ima skoraj vsak proizvajalec printerjev (HP, EPSON. CANON) svoj komplet tega posebnega "papirja".
Angleško se tej stvari reče Iron-On Transfers (posebna folija, na katero natisneš sliko in nato s pomočjo likalnika preneseš motiv na majco). Tukaj imaš primer tega HP C6049A Iron-on Transfers
Sem že zasledil v SLO v papirnicah to stvar. Glej samo da na škatli piše Iron-On Transfer paper al neki takega (pa da je za inkjet tiskalnike, ne vem ali obstajajo tudi za laserske). V papirnicah in knjigarnah je to ponavadi zloženo zraven prosojnic in papirja.
Angleško se tej stvari reče Iron-On Transfers (posebna folija, na katero natisneš sliko in nato s pomočjo likalnika preneseš motiv na majco). Tukaj imaš primer tega HP C6049A Iron-on Transfers
Sem že zasledil v SLO v papirnicah to stvar. Glej samo da na škatli piše Iron-On Transfer paper al neki takega (pa da je za inkjet tiskalnike, ne vem ali obstajajo tudi za laserske). V papirnicah in knjigarnah je to ponavadi zloženo zraven prosojnic in papirja.
BladE_ ::
Oh sm ze mislu temo doprt ker tud jst iscem folijo za printanje samo da je ta samolepilna ker rabm za nalepke !! Zdej me zanima a je bolsa bela al prozorna ? Pa kje se jo da v Lj dobit (vič,bežigrad)??
TNX
TNX
Akcija - Reakcija
mrbungle ::
LEVJOS,
jaz sem zadnjič kupil tak papir v Comtronu (GLEJ TU), samo še nisem nič prenašal na majico, ker ne vem, kje bi lahko kupil neposlikane poceni majice...
jaz sem zadnjič kupil tak papir v Comtronu (GLEJ TU), samo še nisem nič prenašal na majico, ker ne vem, kje bi lahko kupil neposlikane poceni majice...
BladE_ ::
scem folijo za printanje samo da je ta samolepilna ker rabm za nalepke
Ne rabm za tiskanje na majco !!!
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printanje na majice (Mb, CE...)Oddelek: Loža | 3335 (635) | suirni |
» | Rad bi natisnil ENO majico - najcenejeOddelek: Loža | 6294 (1321) | jusv |
» | Folija za TIV z laserjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3465 (3055) | bmandl |
» | Tisk na majicoOddelek: Loža | 2298 (2124) | ali3n |
» | Slika iz PCja na T-Shirt?!Oddelek: Loža | 2212 (2036) | RobertM |