Forum » Kaj kupiti » Nakup namiznega PC-ja
Nakup namiznega PC-ja
Temo vidijo: vsi

easyrider3 ::

pero50 ::
do junija 24 ima podatke katere ima "natrenirane", kasneje kar je bilo v teh devetih mesecih pa so po mojih izkušnjah podatki za jemati s precej rezerve.

NejcSSD ::
A to velja tudi za plačljive pakete, kdo ve?
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

novak-t ::
Trenutno sem na takšnem buildu:
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D
Matična plošča: ASUS TUF Gaming B850-PLUS WiFi
RAM: Kingston Fury Beast DDR5 64GB (2x32GB) 6000MHz CL30, AMD EXPO
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super 12GB - Gigabyte Windforce OC
SSD: Samsung 990 Pro 2TB NVMe PCIe 4.0
Napajalnik: Corsair RM850e 850W, 80+ Gold, modularen
Hlajenje: THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE
Ohišje: NZXT H7 Flow black
še kakšna mnenja?
za cpu sem zagonil pol dneva raziskav, pa se kar bolj nagibam k x3d. Problem imam največkrat pri vijakih. Zadeva je takšna, creo ima dodatek ifx (Intelligent Fastener Extension) kjer ti označiš os, nastaviš površino za vijak in površino za matico. potem pa ti on sam naredi izvrtine in ti tudi vse parametrično vodi. To naj bi uporabljalo veliko predpomnilnika, zato naj bi se poznalo hitrejše delo pri cpu x3d, da se zato tudi splača zanemariti večji takt 9700x. Nikol ne bom pozabil, ko sem bil še nekje zaposlen, pri enem večjem projektu 8 ur samo vijake dodajal. sicer je bila takrat ena stara delovna postaja. Tudi sedaj prvo pešanje računalnika opazim pri vijakih, zdej na pamet bi rekel pri nekem 100tem vijaku, kar je precej hitro. Trenutno delam na xeon e3 1231 v3, 1070ti in 16gb rama
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D
Matična plošča: ASUS TUF Gaming B850-PLUS WiFi
RAM: Kingston Fury Beast DDR5 64GB (2x32GB) 6000MHz CL30, AMD EXPO
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super 12GB - Gigabyte Windforce OC
SSD: Samsung 990 Pro 2TB NVMe PCIe 4.0
Napajalnik: Corsair RM850e 850W, 80+ Gold, modularen
Hlajenje: THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE
Ohišje: NZXT H7 Flow black
še kakšna mnenja?
za cpu sem zagonil pol dneva raziskav, pa se kar bolj nagibam k x3d. Problem imam največkrat pri vijakih. Zadeva je takšna, creo ima dodatek ifx (Intelligent Fastener Extension) kjer ti označiš os, nastaviš površino za vijak in površino za matico. potem pa ti on sam naredi izvrtine in ti tudi vse parametrično vodi. To naj bi uporabljalo veliko predpomnilnika, zato naj bi se poznalo hitrejše delo pri cpu x3d, da se zato tudi splača zanemariti večji takt 9700x. Nikol ne bom pozabil, ko sem bil še nekje zaposlen, pri enem večjem projektu 8 ur samo vijake dodajal. sicer je bila takrat ena stara delovna postaja. Tudi sedaj prvo pešanje računalnika opazim pri vijakih, zdej na pamet bi rekel pri nekem 100tem vijaku, kar je precej hitro. Trenutno delam na xeon e3 1231 v3, 1070ti in 16gb rama

globoko grlo ::
Pa se en 2TB disk, tega ni nikol prevec :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

riomosco2 ::
Dive into the world of HiTV, a dynamic streaming platform revolutionizing how you experience entertainment. Originating from South Korea, HiTV offers a diverse library of movies, dramas, and shows, blending local flavors with international appeal. Accessible via a simple VPN tweak for global users, it’s a treasure trove for culture enthusiasts and binge-watchers alike. With its user-friendly interface and curated content, HiTV brings stories to life, connecting viewers worldwide. Whether you’re in Nigeria or beyond, unlock this hidden gem and explore a universe of captivating narratives at your fingertips.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: MrStein ()