Forum » Kaj kupiti » Nakup namiznega PC-ja
Nakup namiznega PC-ja
Temo vidijo: vsi

BCSman ::
Tule je tisti budget pc-plusov se cenejsi:
https://eigre.si/pcplus-magic-ryzen-5-5...
Procesor: AMD Ryzen 5 5600GT 3,6GHz / 4,6GHz, 6 jeder, 12 niti
Osnovna plošča A520
Pomnilnik: 16 GB DDR4 3200MHz (1 prosta reža), Kingston ali G.skill
trdi_disk SSD 1TB NVMe M.2 Kingston 6000/4000 MB/s
379eur
Kako negativno mnenje al ni kaj za zgresit za ta dnar?
https://eigre.si/pcplus-magic-ryzen-5-5...
Procesor: AMD Ryzen 5 5600GT 3,6GHz / 4,6GHz, 6 jeder, 12 niti
Osnovna plošča A520
Pomnilnik: 16 GB DDR4 3200MHz (1 prosta reža), Kingston ali G.skill
trdi_disk SSD 1TB NVMe M.2 Kingston 6000/4000 MB/s
379eur
Kako negativno mnenje al ni kaj za zgresit za ta dnar?

D3m ::
Za nezahtevno (pisarniško) uporabo je OK, drugače pa je to že nekoliko zastarela platforma.
Spet ne tok.
Je kljub temu Zen3 pod pokrovom.
|HP EliteBook|R7 8840U|

BCSman ::
Sem naročil tisti pc-plus pc, zdaj sem se spomnil da so pred 20 leti na ohišjih bile nalepke da ne smeš odpirat kište drugače gre garancija. A je to še aktualno? Ker potem ne smem odpret ohišja da priklopim še arhivski HDD, kar je malo tečno.

Gabriel Arch ::
Prva zadeva bi bila, če se morda kdo izmed vas spozna malo bolje na diske. Ali je kakšna bistvena razlika med WD Black SN7100 in SN850X? Cenovno sta precej blizu.
Druga zadeva bi pa bilo hlajenje, bi priporočal standardno ali vodno? Eno izmed priporočil je že odsvetovalo jemati vodno AIO. Gre namreč za Ryzen 7 9800XD in ohišje A. CH560 DIGITAL ali B. ATX be quiet! Pure Base 500DX. Če bi seveda kdo imel še kakšno drugo priporočilo glede ohišja ga z veseljem sprejmem, namreč ogledal sem si jih že vsaj 100 ...
Lep pozdrav!
Druga zadeva bi pa bilo hlajenje, bi priporočal standardno ali vodno? Eno izmed priporočil je že odsvetovalo jemati vodno AIO. Gre namreč za Ryzen 7 9800XD in ohišje A. CH560 DIGITAL ali B. ATX be quiet! Pure Base 500DX. Če bi seveda kdo imel še kakšno drugo priporočilo glede ohišja ga z veseljem sprejmem, namreč ogledal sem si jih že vsaj 100 ...
Lep pozdrav!